Интимно

5 признака на енергиен дисбаланс във връзката

Кога балансът на енергиите между партньорите е нарушен и внася хаос в отношенията

09.03.2021г. / 10 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е необяснима. В много отношения тя пламва без да даде възможност на партньорите да осъзнаят причините, поради които са се влюбили един в друг. Ярки личности, енергия за работа, прекрасно чувство за хумор и вибрации на една честота са само част от необяснимите причини да се влюбим в някого.

5 начина да оправите връзката си още сега!

След време, когато фазата на медения месец приключи понякога настъпват непреодолими различия в енергийната сила на връзката. Всеки от партньорите или единият от тях се вглъбява в своите приоритети и вибрира на своята честота, докато другият страда и се пита какво се случва.

Има някои признаци, които подсказват, че енергийният баланс във връзката ви е нарушен и това всява хаос в нея и в чувствата ви. Ето кои са те.

Имате спорове, които не водят доникъде

Когато всеки държи на своите приоритети, разбирания и не отстъпва, се стига до задънени улици – едни и същи спорове, едни и същи предизвестени изходи от конфликтните ситуации. По-скоро липсата на изходи. Това е, което съсипва отношенията и потушава пламъка на любовта. Животът в такава енергийна обстановка е изтощаващ и води до сериозни разриви във връзката.

5 признака на тревожност във връзката, които да не пренебрегвате

Чувствате се обезсилени и обезсърчени

Разочарованието, че не можете да промените нищо във връзката си, води до усещане за безпомощност. Когато се опитвате да оправите нещата, но срещате твърда стена в лицето на партньора си, това ви кара да усещате как силите и желанието ви напускат.

И двамата не отговаряте на нуждите на другия

Физическото проявление на обезсилването във връзката е липсата на желание да откликвате на нуждите на партньора си. Спирате да се стараете, той също. Пренебрегвате желанията си. Гледате да задоволявате своите собствени. В такива моменти или единият е щастлив и не обръща внимание на случващото се, а другият страда, или и двамата постепенно потъват в коловоз от мрачно настроение.

5 ползи от отворените връзки

Чувствате се обезценени

Когато партньорът ви спре да се старае заради вас и да ви показва любовта си, а постави своя живот изцяло като приоритет, това няма как да не ви накара да се почувствате обезценени. Започвате да губите вяра в себе си. Питате се дали заслужавате да бъдете обичани. Чудите се какво ви има, че така лесно губите любовта на любимия човек. Този дисбаланс в енергийното ниво на връзката ви води до болезнена празнота.

Грешки, които партньорите допускат и които разрушават връзката им

Усещате партньора си като непознат

Любовта е необяснима. Понякога, когато тя прерасне в истинска и дълбока обич, партньорите спокойно могат да си кажат един на друг, че се обичат въпреки всичките си недостатъци. Когато обаче не могат да кажат това един за друг, енергийните сили във връзката наистина са изтощени и объркани.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )