Интимно

10 грешки, които зодия Везни прави в любовта и връзките

Къде греши тази зодия в отношенията с партньорите си

01.06.2021г. / 14 31ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

4. Предпочитат никога да не са необвързани.

Везните предпочитат да са винаги във връзка. Това ги кара да стоят във връзки, които са токсични за тях или не им носят щастие, но го правят само за да не са сами. Страхът от самотата и неспособността да се справят с нея кара Везните да търпят отношения, в които не се чувстват добре.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Везни?

5. Подхождат повърхностно към срещите.

Въпреки че премислят всичко по сто пъти, Везните все пак проявяват повърхностно отношение към срещите и партньорите си, поне в началото. Те отдават прекалено голямо значение на външността и други атрактивни атрибути, когато избират партньор. Често това е и в основата на грешките, които допускат, защото след като опознаят човека разбират, че са насочили любовната си енергия на грешното място.

6. Флиртуват прекалено много.

Везните са флиртаджии. Правят го непрекъснато, дори когато са във връзка. Това кара половинките им да ревнуват до полуда, което поражда поводи за конфликти. Въпреки че Везните рядко имат истински намерения да изневерят, те не спират да флиртуват за спорта и за да повишат самочувствието си.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Везни?

7. Остават във връзки, които нямат перспектива.

Вместо да се впуснат в конфликт и да рискуват да останат сами, Везните предпочитат да останат във връзки, които не ги удовлетворяват, докато не намерят нещо по-добро. Лошото е, че реално това не ги прави щастливи, дори напротив. Въпреки това те повтарят тази една и съща грешка през целия си живот. Освен това не обичат да причиняват болка на партньорите си, затова предпочитат да не се конфронтират с тях.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Peugeot ( преди 2 години )
Има едно две вярни неща но останалото са глупости
отговор Сигнализирай за неуместен коментар