Интимно

10 грешки, които зодия Везни прави в любовта и връзките

Къде греши тази зодия в отношенията с партньорите си

01.06.2021г. / 14 31ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

8. Не спазват думата си.

Везните искат винаги да изглеждат добре в очите на любимия си човек. Това ги кара постоянно да раздават обещания, които на момента звучат прекрасно и обещаващо, но често не ги спазват. Везните имат и лошия навик бързо да се съгласяват с това, което иска партньорът им от тях, а след това да премислят решението си и просто да не спазят думата и обещанието си.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Везни

Свързани статии

9. Идеализират прекалено партньорите си.

Като истински въздушен знак, Везните идеализират партньорите си, летейки в облаците. Те се губят в мислите си за любимите си хора и в повечето случаи им придават романтична окраска, правят ги такива, каквито им се иска да бъдат, а не ги приемат реално каквито са. Този навик им пречи да виждат червените флагове, особено във фазата на медения месец.

5 характерни черти на дете зодия Везни

10. Оставят винаги партньорите им да взимат решенията.

Друга честа грешка, която повечето Везни правят, е да оставят половинките си да взимат всички решения вместо тях. Колебливата им природа ги кара да отделят твърде много време в обмисляне на стъпките, които трябва да направят. Затова предпочитат да оставят важните, а и не толкова важни решения на своите партньори. Това е нездравословна практика за самите Везни, тъй като често ги поставя в неизгодни за тях ситуации. Освен това кара и партньорите им да ги уважават по-малко.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Peugeot ( преди 2 години )
Има едно две вярни неща но останалото са глупости
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати