Интимно

15 мъжки урока за любовните връзки

Ето какво споделят господата

08.08.2021г. / 15 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато търсим любовта, ние искаме да създадем дълготрайна връзка. Търсим дълбокия смисъл на взаимоотношенията. През целия този път, който изминаваме, се случва да страдаме, да страда и другият човек. Нараняваме се взаимно, често, защото не успяваме да разберем някои неща. Уроците и изводите, които си правим от трудните ситуации се различават при мъжете и жените. Забавният сайт Уour Тango споделя няколко мъжки поуки, свързани с любовните връзки и срещи. 

1. Действията говорят по-силно от думите. Обърнете внимание на това, което хората правят, а не на това, което казват. Ако някой иска да прекарва време с вас, той ще го направи приоритет.

2. Търпението е ключът в една връзка.

7 признака, че се срещате с грешния човек

3. Не сте длъжни да се интересувате от някого, само защото той има интерес към вас.

4. Доверете се на инстинктите си. Те ви казват, че не е наред нещо.

5 признака, че сте влюбени в приятел

5. Разделете се елегантно. Хората идват и си отиват от живота ни, а на финала е важно да се разделим по възможно най-достойния начин.

6. Трябва да може да говорите.  Комуникацията е ключова за една връзка.

7. Не се опитвайте да се скриете от проблемите си. Избягването им прави така, че те да се проявят отново на по-късен етап в много по-лоша степен.

7 неща, които мъжете правят, когато са истински влюбени

8. Спрете да бъдете най-големият си враг. Понякога вие сте проблемът, а не партньорът ви. Спрете и помислете какво чувствате. Понякога човек сам си пречи в любовта.

9. Не си губете времето с някой, който често използва телефона си на срещи с вас.

10. Бъдете достатъчно силни, за да бъдете необвързани. Никога не си мислете, че не може да оцелеете без партньора си. Ако не можете да съществувате като самоуверено същество, трябва да работите върху това.

11. Без игрички в любовта, за да накарате него/нея да ви иска още повече.

Свързани статии

12. Понякога трябва да играем игри във връзката. Закачки с любимия човек, малки изненади, по-пикантни съобщения... Игри, които правят връзката интересна, които са забавни и за двамата, а не игри, които нараняват.

5 знака, че сте привлекли емоционално недостъпен мъж

13. Наслаждавайте се на това, което имате, на моментите, докато сте заедно с партньора си. Посетете места, на които не сте били, правете любов, разговаряйте, споделяйте. Винаги има какво ново да научите един за друг.

14. Споделяйте задълженията във връзката си.

15. Бъдете любящи един към друг, дори когато се карате.

Снимка: istock

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 2 години )
dobre...4eta , pi6a .....i ? pak sum sam 4ovek , dale4 ot pregrudkata koiato jelaia ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар