Интимно

Знаци, че той ви обича, без да го изрича

Винаги ви подкрепя

20.09.2021г. / 09 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жените по природа сме по-чувствителни, емоционални. Когато любовта се намеси, ние всячески искаме да покажем всичко, което изпитваме към партньора си. Думи, действия, споделяне, сълзи. Точно това ни прави уникални. От друга страна мъжете по-често показват с действия любовта си. Ако се чудите дали партньорът ви обича, вижте няколко признака, че сте специална за него.

Целувките са важни за него и не ги брои. Целувките са част от интимността и с времето сякаш забравяме за тях. Ако той обаче често си краде време, за да ви целуне, без значение дали сте само двамата, на обществено място, че днес вече ви е целувал, това е сигурен знак, че изпитва силни емоции към вас.

13 знака, че той е привързан емоционално към вас

Не харесва разстоянията между вас. И това не се отнася само до това да иска да ви гушка. Когато един мъж обича една жена, той ще иска да бъде максимално време с нея, ще се опитва да скъси разстоянията по всякакъв начин, което не включва само секс. Разстоянията между двама души може да се изразяват в несподелянето на важни мигове, несподеляне, недоверие.

5 признака, че с партньора си сте сродни души

Добър слушател е. Ако вашият партньор е добър слушател и комуникатор, определено сте късметлийка, но е и показател за неговата любов към вас. Много връзки приключват, защото партньорите нямат желание да се научат да чуват какво им казва другият. Особено мъжете не са от тези, които се впускат в подробни разговори, освен ако наистина обичат.

Как прекаленото внимание към партньора вреди на връзката

Хубави мигове, но и периоди, в които е трудно персонално за вас или има трудности, през които преминавате като двойка, но той е все така до вас, подкрепяйки ви. Негласно ви казва, че ви обича, защото партньорите се познават в трудните моменти.

Играе си с косата ви, нежно, разбира се. Това е още един начин да ви каже с действията си, че му е хубаво да сте заедно и да покаже любовта си, без да каже и дума.

Отделя време и полага усилия, за да ви зарадва. Това може да се отнася до купуването на малка изненада за вас, организиране на пътуване, подарък за рожден ден, романтична изненада. Мъжете, които истински обичат, не се страхуват от това, че жестовете им може да разглезят партньорката им. Напротив.

Свързани статии

Представете си, че сте му споделили за предстояща книга, която ви се иска да прочетете. Понеже той ви обича, ще запомни това ваше желание и още щом книгата е налична, ще ви я поднесе като приятна изненада. Това е показател, че важните неща за вас, са важни и за него, а още по-важно е да ви създава комфорт и той невинаги се изразява в скъпи подаръци. Комфортът е грижа, а грижата – обич.

Спонтанни докосвания. Той поддържа физически контакт с вас публично, обича да ви държи за ръка, през кръста или да ви прегърне през рамо. Всичко това показва, че той се гордее да бъде видян в компанията на жена като вас. Публично демонстрира, че сте част от неговия живот.

Коментирай