Интимно

Зодиите, които никога не си пасват в любовта

Тотална любовна несъвместимост

16.06.2023г. / 15 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Как се държат различните зодии, когато харесват някого

Телец и Водолей

Телецът е много стабилен и предсказуем. Това важи във всички решения, които взима, включително в любовта. По отношение на романтиката, той също е много предсказуем за половинката си. Партньорът на Телеца винаги знае какъв ход ще предприеме той – какво ще сготви за вечеря или за изненада, как ще реагира в дадена ситуация, какво ще подари за празник и дори как ще се държи в леглото. Това е изключително влудяващо за спонтанния Водолей, който е всичко друго, но не и рутинен човек. Водолеят е изключително спонтанен и непостоянен, като представител на въздушните зодии. Той обича оригиналността. Обича да изненадва себе си, но обича и да бъде изненадван. Само така пламъкът на любовта се поддържа при него. Ако Водолеят е склонен да разчупи нещата, Телецът е този, който продължава по установения път. Това води до разрив между тези две зодии.

Зодиите, които винаги ще се привличат

Свързани статии

Лъв и Риби

Рибите са много чувствителна зодия. Те са надарени с природна мъдрост. Усещат душата на партньорите си. Разчитат ги като отворена книга. Лъвовете са смели, изпълнени с любов, която с охота раздават. Лоялни са към партньорите си и искат същото от тях. Лъвовете имат склонността да постигат целите си на всяка цена, независимо от това дали ще престъпят закона или не. Ако се приберат вкъщи и започнат да разказват как е минал денят им, как са постигнали повишение за сметка на колега, когото са прецакали, Рибите моментално ще заемат другата страна – страната на справедливостта. Това е само част от примерите, които бележат тоталните различия във виждането на света за тези две зодии. В много случаи Лъвът има усещането, че партньорът му Риби не стои зад гърба му. Рибите пък са разочаровани от методите на Лъва.

Как обичат жените от различните зодии?

Дева и Везни

Девите са остроумни и интелигентни. Те имат непоколебимо реалистична нагласа към света. Изключително прагматични са. Не се притесняват, че животът има и лоши страни, защото са наясно с тях. Нищо не е в състояние на ги изненада. Затова и толкова добре се справят с предизвикателствата всеки ден. Това може да е ценно за повечето хора, които взимат пример от Девите, но не и за Везните. За тях романтиката и връзките са нещо дълбоко възвишено. Склонността на Девите да принизяват романтиката до битовизма кара Везните да се отдръпват от партньорите си Деви. Те обичат да летят в облаците, а Девата бързо ги сваля на земята. Везните са оптимисти в любовта и живота. Те обичат да гледат на него винаги откъм розовата страна, понякога дори прекалено. В очите на Девата изглеждат прекалено наивни.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Сия ( преди 2 години )
В хороскопа има голяма истина, само на тези които не им отърва го пренебрегват и оплюват.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Сиси ( преди 2 години )
Поредните ала-бала. Така наречените зодии реално са само зодиакалния знак, където се е намирало Слънцето в звездната рождена карта. Само това не обуславя характера на човека, има още 12 дома, планети, линии, аспекти и т.н. Тези статии са като сентенцията: "магарето има две уши, значи съм магаре".А, за синастрия, т.е. съвпад на двама дума не може да става.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 4 rate down comment
... ( преди 2 години )
ne znaia ... mujut , kogoto obojavam e izvun tezi kriterii . toi e mnogo pove4e
отговор Сигнализирай за неуместен коментар