Интимно

Психологически тестове, които мъжете правят на жените

Как мъжете проверяват дали сте подходяща половинка за връзка с тях

02.03.2022г. / 11 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Мъжете тестват жените, с които се срещат. Всеки мъж си има своя представа за това как трябва да се държи половинката му, за да бъде подходяща партньорка за евентуални дългосрочни отношения. Мъжете подлагат на изпитания жените до себе си, защото искат да видят как ще реагират в дадени ситуации. В критични моменти човек показва своите черти от характера, начините, по които взима решения. Реакциите могат да са показателни за личността.

8 неща, на които мъжете обръщат внимание, когато търсят връзка

Чувствата и любовта се променят непрекъснато. С натрупване на преживявания заедно и с реакциите, които всеки от партньорите проявява си проличава дали една връзка има бъдеще или не въпреки чувствата между партньорите.

Кои са трите начина, по които мъжете често тестват жените до себе си?

1. Той не успява да ви се обади тогава, когато е казал, че ще го направи.

Сигурно първото, което ще си помислите, ако той обещае да се обади, но не го направи, е, че е несериозен, че е играч, че не ви обича, а само ви баламосва. В някои случаи това наистина е така, но в други е тест, който мъжете правят, за да видят реакцията ви. Преди да реагирате бурно, пребройте до 10 и структурирайте стратегията си. Скандалите и искането на обяснение определено не са добър вариант за реакция. Пълното отминаване на случката също.

Навици, които имат само сродните души

Каквато и да е причината той да не ви се обади, определено надали е просто защото е забравил. Трябва да разплетете случая докрай, но го направете детективски с ловкост и хитрост. Ако пък той винаги ви се обажда, но само този път е пропуснал, можете спокойно да го отминете.

2. Той ви изключва от нещата, които прави.

Изключването от заниманията може да е тест. В повечето случаи именно включването в хобитата и свободното време е начин мъжете да проверят дали нежните им половинки са подходящи за тях. Но и изключването може да е тест за това как ще реагирате, когато не сте в обкръжението на любимия си и не знаете с кого е и какво прави, докато не сте заедно.

10 признака, че съпругът ви е щастлив в брака си с вас

3. Той разказва подробности от интимния ви живот на всички.

Когато един мъж прави връзката и отношенията ви публични, това може да е с цел да ви тества, а може и да е несъобразителен. Най-лошият сценарий е да го прави, за да ви уязви. Ако е така, бягайте колкото се може по-бързо. Ако по принцип такова поведение не му е присъщо, но изведнъж реши да сподели някакви подробности от личния ви живот пред приятели, то може да е заради желание да ви тества как ще реагирате. В такива моменти е трудно да се овладеете и да не реагирате по най-бурния начин, както би ви се искало. Това зависи най-вече от вида на споделената информация.

6 мантри, с които да намерите любовта

Тестовете, които мъжете правят на жените до себе си могат да послужат като обратна връзка и на самите дами. Ако начините за проверка на реакциите, които използва партньорът ви, не са по вкуса ви, не си правете труда да правите свои тестове. Неговите реакции са достатъчно красноречиви и подсказват докъде може да стигне в желанието си да ви провери. Не сте длъжни да се съгласявате с прекрачването на границите, дори да става въпрос за любов.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
..... ( преди 2 години )
ok, no dori i da vijdam 4e sa takiva testove i premul4avam ....redno li e da podska4am i da pokazvam 4e sum zabeliazala ......ne si padam po vdiganeto na alarma .pravia si zakliu4eniata - 6tom ima kuraja da igrae na risk s nai- 4istite ni 4uvstva,,,,kolko li mu puka za dvama ni , ami ako sum onia kapriz i si trugna ???? togava ???? dokoga 6te izdurja na podoben cirk ??to dvama ve4e se opitaha da testvat i im razpisah putnia list o6te predi 30 godini . a goliam bliznak ne e takuv . toi e drug 4ovek ...suvsem razli4en.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар