Интимно

Знаци на тялото, които показват, че той ви харесва

Поддържа зрителен контакт

11.07.2023г. / 16 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато срещнем нов привлекателен мъж и имаме възможността често да общуваме на живо, това което ни вълнува е дали и той ни харесва. Мъжете могат да бъдат прикрити в емоциите си, биха могли дори да изглеждат игнориращи, а в същото време да се окаже, че изпитват силни емоции към нас. Езикът на тялото обаче рядко лъже. Знаете, че когато някой ни завижда, не ни харесва или се радва за нас, всичко това си личи по неговото изражение на лицето, реакции на останалата част от тялото, които прави в дадената ситуация.

Е, вижте 10 знака, които показват, че той ви харесва.

1. Торсът му е обърнат към вас – Ако когато разговаряте с него горната част на тялото му е обърната право към вас, определено е привлечен от вас.

2. Той докосва косата си – Дамите обичат да въртят косите си, когато се чувстват особено тревожни... или искат да впечатлят някой мъж Мъжете не са много по-различни. Ако той прокарва ръце през косата си и е обърнат към вас, може да изпитва сексуално влечение.

13 знака, че се намирате в точната връзка

3. Той изпъчва гърдите си – В дивата природа изпъкналата горна част на тялото със сигурност предполага чувство на увереност. Винаги си личи, когато един мъж се перчи. Има ли в обкръжението му жена, която го впечатлява, осанката му рязко се променя.

4. Той докосва гърба ви – Още един признак, че въпросният мъж ви харесва е докосването по гърба, уж случайно, уж приятелски. Когато харесваме някого, ние искаме да го докосваме по рамото, гърба, ръката.

5. Поддържа зрителен контакт – Контактът с очите е най-основният начин, по който той казва, че имате значение за него.

Женски черти, които отблъскват мъжете веднага

6. Той се навежда към вас, търси повече физическа близост, дори и да не ви докосва – Това го прави не само, за да чуе какво му казвате по време на разговор, но и за да усети аромата ви. Всеки човек има свой аромат.

7. Докосва косата ви – Никой мъж няма да докосне косата ви случайно, ако не е привлечен от вас. Това е отново един начин, по който той се опитва да разбере повече за вас като жена чрез мекотата на косата ви, да ви усети.

Как да хващате окото на мъжете всеки път

8. Забавя дишането си – Винаги, когато сте наоколо, дишането му се забавя приятно. Когато разговаряте, сякаш дори поема дъх и изговаря думи без да издишва и да поеме отново въздух. Обикновено това е характерно за по-срамежливите мъже.

Свързани статии

9. Движи ръцете си – Когато ръцете му са навън, това означава, че е отпуснат. Ако държи ръцете си в джобовете си или ги скръсти под мишниците си, има голяма вероятност да се чувства неудобно. От друга страна, ако той жестикулира и разговаря с вас, определено това е знак, че се чувства спокоен и щастлив в компанията ви.

10. Лицето му се изчервява, когато сте наоколо – Понякога, когато един мъж наистина харесва дадена жена, той всъщност ще накара тялото си да реагира на стреса, който е натрупал. Тази реакция идва под формата на поруменяване на лицето.

Коментирай