Интимно

7 признака, че той не е добър любовник

Може би е ужасно срамежлив 

16.11.2023г. / 15 40ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако се срещате с някого от известно време и все още не сте били интимни, вероятно ви е интересно как се справя вашият избраник под завивките. Е, не чакайте повече, а вижте кои са тревожните сигнали, че той може би не е толкова добър в леглото, колкото вие бихте искали. А ето и някои от тях:

Говори за себе си твърде много 

Човек, който говори много за себе си, в началото ще изглежда уверен, но се замислете – говори ли той за себе си по начин, който ви кара да се чувствате емоционално по-близо до него или просто се хвали? Ако е последното, забравете за този човек! Сексът с него може би ще бъде още един начин да заяви себе си. Добрият любовник трябва да може да изрази чувствата си, без да се чувства слаб или уязвим.

Свързани статии

Той няма никакво чувство за ритъм 

Походката на мъжа или начинът, по който той танцува, казва много за него. Ако се движи с грациозност и увереност, това е добър знак, че той може би има подходящи движения и в спалнята. Въпреки това, ако не знае какво да прави с ръцете и краката си, това показва цялостна липса на координация. Това може да е много разочароващо, особено ако достигнете момент в правенето на любов, когато координацията е от съществено значение. 

Свързани статии

Той не ви слуша, когато говорите 

Ако не може да се съсредоточи върху обикновен разговор по време на вечеря, как тогава ще забележи намеците, които му давате в спалнята? Добрият слушател ще обърне внимание на тона на гласа ви, за да разбере какво ви кара да се чувствате добре. За разлика от това, лошият слушател няма да има представа какво искате в леглото. Дори и да му го кажете, той може да не ви послуша.

Свързани статии

Прекалено срамежлив е

Ако човекът, с когото се срещате трудно може да ви погледне в очите, без да се изчерви, това може да е знак, че той е прекалено срамежлив. Можете да намирате това за доста симпатично в началото, но ако той остане срамежлив на втората среща и дори след това, може да е време да потърсите някой малко по-смел. Наистина ли искате да прекарате цялото си време в обучение? Ако трябва да сме честни, малко срамежливост може да бъде секси, но понякога може би вие просто искате мъж, който да поеме отговорността и да ви превземе! Ето защо, той трябва да бъде силен, уверен и дори малко „опасен“.

Свързани статии

Той се целува ужасно 

Ако той е лош, когато става въпрос за целувки, тогава вероятно ще бъде също толкова лош и в спалнята. Можете да научите много за техниката на един мъж, като наблюдавате какво прави с устните си. Така че, ако не сте почувствали вашата първа целувка като нещо наистина вълшебно, вероятно може би не искате да преминете към следващата стъпка.

Свързани статии

Той употребява прекалено много алкохол

Ако когато се срещате ви прави впечатление, че той винаги е под въздействието на алкохол или опиати, тогава той едва ли ще може да се представи добре в спалнята. В този ред на мисли, очаквайте такъв човек да има и проблеми с ерекцията, което означава, че е възможно изобщо да не стигнете до секс.

Липсва му движение

Ако на вашият потенциален партньор му липсва каквато и да е двигателна активност и не е ходил на фитнес от десетилетие, тогава той вероятно няма да може да издържи дълго и в спалнята. Едва ли би ви било приятно вие да трябва да вършите цялата „работа“ под завивките. Ако все пак го харесвате, опитайте се да го насърчите да бъде по-активен и му предложете да спортувате заедно. 
 

Коментирай