Интимно

Какво показва, че един мъж се колебае дали да има връзка с вас

Или по-скоро изобщо не мисли за такава

18.02.2024г. / 06 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки флирт и любовни взаимоотношения започват различно. Когато обаче сме сигурни, че искаме да опитаме да създадем трайна връзка с определен мъж, естествено е да ни вълнува дали и той иска същото и то с нас. Може би няма консултант по връзките, който да не ни каже, че след няколко седмици срещи е добре да уточним с въпросния човек кой какви очаквания и желания има, за да не си губим времето. 

Понякога обаче взаимоотношенията ни са объркващи, непостоянни, на ниво дълбок флирт или друго и не се решаваме да попитаме директно човека. Но има знаци, които показват, че мъжът се колебае дали да има връзка с нас или пък показва, че въобще няма желание за такава. 

Повече вижте в следващите редове. 

1. Споменал ви е, че не търси нищо сериозно, че иска да се посвети на себе си, хобитата си, работата. Не тълкувайте думите му като нещо друго и не си губете времето да го чакате. 

2. Той не се опитва да ви опознае. В началото сте си говорили някакви неща за животите си, но в даден момент той е спрял да проявява повече интерес към вас. Не се вълнува как е минал уикендът ви, дали имате партньор до себе си и т. н. Очевидно е, че в него няма желание да имате връзка. 

3. Усещате промяна в комуникацията ви в социалните мрежи. Ако досега той е бил активен да ви пише, бързо е отговарял на съобщенията ви, но в последно време намирате промяна, то вероятно този мъж се колебае дали да задълбочи взаимоотношенията си с вас.

Свързани статии

4. Непостоянен е към вас. По-често не спазва уговорките, които имате, думата, която ви е дал. Все намира оправдания и някак не показва неудобство от поведението си. В друг момент отново започва да флиртува. Ако той е нестабилен, това е един от най-ясните признаци, че най-вероятно не може да се определи дали иска да има връзка с вас.

5. Не ходите на истински срещи, но се уговаряте да отидете до някой магазин или място, на което и вие може да свършите нещо полезно за себе си. Ако пък се виждате предимно заради секса и не ходите по заведения заедно, концерти, кино, театър, то определено не се надявайте на сериозна връзка с този мъж.

6. Все не намира време за вас, тъй като е много ангажиран, но пък намира време за близки и приятели. В същото време уж показва интерес към вас, закача ви, пише ви, но... Определено му е приятно да си общувате, но вероятно не е сигурен доколко точно ви харесва и иска сериозна връзка с вас.

Свързани статии

7. Прави ви впечатление, че не прави място в дома си за вас. Един мъж може да покаже по много начини на една жена, че я иска в живота си, че се среща само с нея към този момент. Ако той не ви предлага да оставите свои вещи, не ви е купил четка за зъби или пантофи например, а се срещате от няколко месеца и повече, то определено не е сигурен, че иска да задълбочите нещата помежду ви.

8. Не сте срещали неговите приятели или семейство, но ви е говорил доста за тях. Ако се срещате от няколко седмици, това е разбираемо, но ако имате взаимоотношения от няколко месеца и той ви крие, това подсказва, че не е убеден дали ще му ставате дългосрочна партньорка.

9. Той само ви изпраща съобщения в социалните мрежи или други канали за комуникация, но не ви търси по телефона. Ако рядко във времето сте имали телефонни разговори, но не са част от начина ви на комуникация, то определено не сте важна за него.

Свързани статии

10. Нямате му доверие. Нашият инстинкт е мощно нещо, така че не избягвайте да го слушате. Има нещо в него, на което не вярвате и не можете да определите какво точно е то. След като той ви е показал, че не може да му имате доверие, определено не мисли за нещо сериозно с вас.

11. Той никога не ви слуша, когато му говорите. Обикновено гледа в телефона си или в телевизора. Фактът, че той дори не си прави труда да се опитва да слуша, е един от признаците, че той не иска връзка с вас.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 месеца )