Интимно

7 знака, че се срещате с изневеряващ тип мъж

Той избягва да ви представи на своите приятели и семейство

16.04.2024г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Обикновено новите любовни взаимоотношения започват вълнуващо. Опознаваме другия и той нас. Но ако емоциите ни завладеят, лесно можем да пропуснем някои важни знаци, които ни подсказват, че този мъж може би е изневеряващ тип и не е за нас. Кои са те?

Хващате го в лъжи или несъответствия 

В началото на любовни взаимоотношения, понякога е трудно да забележим дали другият не ни лъже. С времето обаче малките лъжи и разминавания в нещата, които ни казва, започват да изскачат като червени флагчета.

Свързани статии

Има история на изневяра в предишни връзки

И той е бил този партньор, който е изневерил. Изневярата никога не може да бъде оправдание, тя е избор. Друго, за което може да се притеснявате е, ако в живота на този мъж преобладават честите и краткосрочни авантюри и то по негов избор, а не защото търси подходящата партньорка за него и все не я намира.

Той е твърде флиртуващ с другите, дори във ваше присъствие

Това е сигурен знак, че този мъж е изневеряващ тип. Освен това показва и неуважение към вас самата, когато флиртува без притеснения пред вас. Изглежда твърде заинтересуван от противоположния пол по начин, който ви кара да се чувствате неудобно.

Това може да е уж случайна ситуация, в която вие се разхождате или сте в ресторант и т. н. и той заглежда най-нагло непозната жена. Ако това се случва, когато сте заедно, бъдете сигурни, че този мъж не може да е верен във връзка.

Свързани статии

Той избягва да ви представи на своите приятели и семейство

Излизате от няколко седмици, месеци, имате интимни контакти и т. н., той ви говори често за близкия си кръг, но никога не ви среща с тях. Сякаш ви държи на разстояние от хората, които означават много за него. Това е съвсем ясен знак за това колко сериозен е към вас и определено е повод да се замислите дали не се среща и с други успоредно с вас или пък дали няма вече създадено семейство.

Намирате скрити профили за запознанства или съобщения

Изневеряващия мъж определено е предпазлив с телефона и мобилните си устройства. Той се старае да не допуска грешката да заподозрете, че може би има информация, която не би било добре за него да разкривате.

Свързани статии

Не показва съпричастност, когато става въпрос за изневяра 

Да кажем, че в разговор за предишни негови изневери или ако сте чули за ваши познати, че не са били лоялни към половинката си, той показва с думите си, че едва ли не това е било нормално да се случи и не го отчита за грешка, то бъдете сигурни, че този мъж е възможно да изневери и на вас. Също така, понякога мъжът, склонен да мами партньорките си, може много яростно да осъжда изневярата като акт, ако чуе, че някой друг го прави. Но това е само едно прикритие.

Той често отменя плановете ви

Още един знак, че се виждате с изневеряващ тип мъж е, че той не държи на думата си към вас. При него винаги изниква нещо в последния момент, трябва спешно да свърши нещо, да пътува, да работи до късно и т. н. Обикновено извиненията са неясни и без много подробности или пък обратното – твърде много се обяснява.

Свързани статии

Коментирай