Меню

Пиле миланезе

1 декември 2023 | 06:30 | Илияна Николова
лесно
Пиле миланезе
60 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне
  1. Загрейте фурната на 200 градуса. Разбийте яйцата в купа.
  2. Добавете към тях солта и пипера, разбъркайте. В отделни две купи сложете галетата и брашното.
  3. Оваляйте всяко парче месо първо в брашното, след това в сместа с разбитите яйца, накрая в галетата.
  4. Загрейте олиото в тиган на средна към висока температура.
  5. След като се загрее добре, запържете месото за 2-3 минути от всяка страна.
  6. Прехвърлете в тава за печене. Сложете да се пече в загрята фурна за още 30-40 минути.

Свързани статии

Снимка: iStock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай