За дома

Да запазим по-дълго свежестта на спалното бельо

С правилния омекотител

04.07.2013г. / 08 40ч.
Аз жената
Да запазим по-дълго свежестта на спалното бельо

Най-новият продукт от колекцията Parfumelle – Lenor Innocente бе представен в България от известната телевизионна водеща Никол Станкулова. Специален романтичен танц на премиер солистите на Националната опера и балет – Никола Хаджитанев и Марта Петкова очарова гостите на събитието.

Уханието на Lenor Innocente е вдъхновено от природата и е специално създадено, за да не позволява на неприятните аромати да попиват в дрехите. Дори малко количество от Lenor Innocente, добавено към прането е достатъчно да се уверите, че наистина свежестта е запазена в продължение на 7 дни.

Свързани статии

Благодарение на модерната технология, по която се прави Lenor, усещането за свежест на току-що изпрани дрехи може да се запази до една седмица. Сигурно се чудите как е възможно това?! Преди време в основата на създаването на омекотителите с марка Lenor бе включена технологията на ароматните микро-капсули. Всяка една ароматизирана частица попива дълбоко в материята след изпирането й. А всяко едно докосване, прегръдка или движение събужда скрития в капсулите аромат и той „избухва“ в цялата си сила. Благодарение на тази уникална технология свежото ухание на дрехите се запазва през целия ден, а отскоро в създаването на омекотителя се използва усъвършенствана технология на микро-капсулите с двойно повече аромат, която удължава живота на уханието и усещането за свежест.

Тайната на всеки един продукт от трите разновидности на Lenor (основна колекция, колекция Duo Aromа и колекция Parfumelle) е, че съдържа в себе си два вида от тези уникални микро-капсули – доминираща капсула и капсула-смес, която осигурява по-дълготрайна свежест отпреди. Доминиращият аромат се усеща особено силно като основен, а смесените капсули допълват уханието с различни нюанси. Тези микро-капсули приличат на нотите в музиката. И както в музиката – колкото повече ноти имаш, толкова по-различни мелодии се получават и толкова по-богат става музикалният опит, така и e с всички разновидности.

Днес омекотителят се предлага в цели 14 разновидности, разделени в три продуктови колекции. И благодарение на модерната технология при създаването му не е нужно да добавяте по-голямо количество към прането, за да постигнете желаната дълготрайна свежест – нужно е да сложите в пералнята точно толкова, колкото сте свикнали да слагате досега.

Коментирай