3 тайни за сияйна кожа през лятото като след плаж

Акценти в грима, които карат лицето да изглежда сякаш има естествен слънчев загар

08.06.2024г. / 08 30ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

За да подчертава естествената красота, летният грим не трябва да бъде прекалено тежък. Добре е той да включва някои златисти оттенъци, които да подчертават естествения загар. 

Фон дьо тенът и четката за грим няма да се справят сами с тази задача. Трябва да им помогнете с някои лесни трикове за летен бляскав грим. 

Мързеливи трикове за красив грим, маникюр и коса

За здрава, блестяща кожа, изглеждаща сякаш току-що сте се върнали от плаж, са необходими някои стъпки при нанасянето на грима. 

1. Изберете точния цвят на фон дьо тена

През летните месеци имаме нужда от фон дьо тен, който издържа на горещите атмосферни условия и е с гладко покритие. За да бъде кожата перфектна е много важно да преценим кой е точният цвят за нас. От KIKO Milano могат да помогнат в тази мисия с техния продукт Full Coverage 2-in-1 Foundation & Concealer, който съчетава фон дьо тен и коректор в едно. Новата им палитра от цветове е изключително богата - цели 24 нюанса, които дават възможност да изберете най-точния за вашата кожа. 

6 съвета за по-млада и здрава кожа

2. Нанесете пудра със златист оттенък по носа, брадичката, скулите.

Можете да нанесете лека бронзова пудра по тези ключови места, които слънцето гали най-активно, ако сте били на плаж. За да получите този ефект на естествен загар, наблегнете на посочените опорни точки. 

3. Нанесете руж на скулите.

Изберете ябълков, прасковен или розов оттенък за вашите скули. Тези цветове придават усещане за естествен слънчев загар на лицето. Ще изглеждате сякаш наистина сте били на плаж. 

Коментирай