Свободно време

Любовта идва с цветя и закачливо бельо

11.02.2011г. / 00 19ч.
Надежда Маринова
Любовта идва с цветя и закачливо бельо

Ако сте страстна жена, непоправима романтичка, или просто влюбена, имате 2 дни да се приготвите за Свети Валентин - празникът на любовта. Изберете си закачливо бельо и/или нова зимна рокля, Пригответе и бутилка вино, за да уважите Трифон Зарезан.

Какво е празник без подарък?! Ето ви няколко идеи.

Очертава се студено време, няма какво да му мислите - починете си вкъщи. Рано е за пролетно почистване, така че не се преуморявайте с домакинска работа. 

Баба Марта е след почти 2 седмици. Време е да надпишете пликове, картички и мартеници за скъпите ви хора в чужбина или в страната. В случай, че искате да подарите ръчно направени мартеници, захващайте се вече за работа. Ако разчитате на купени, тогава отново почивката ви вика.

Впрочем, нека си напомним още веднъж, че със сън, почивка и здравословно хранене ще задържим зимната умора надалече и ще бъдем красиви с по-малко козметика.

На скептиците и противниците на всякакви празници и специални поводи, само ще кажа, че празниците се повтарят всяка година, за да повтаряме важните неща и да не ги забравяме - да си казваме, че се обичаме, че си прощаваме, че не можем един без друг, колко ни е хубаво заедно, животът е по-лесен и сладък, когато си държим ръцете и т.н. Може и без подарък, но задължително с целувка.

Прочетете още:

Коментирай