Свободно време

Камъни, които разкриват вашата същност

И съдба

27.05.2015г. / 10 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istockphoto

Снимка:istockphoto

6. Аквамарин

Ако погледът ви е привлечен към красивия и необикновен аквамарин, вие сте страстна личност, която обича приключенията. Също така, изборът ви подсказва някакво моментно отегчение от живота около вас.

В древни времена този камък е приеман като предмет носещ свръхестествени сили. Той се влияе от Луната. Казват, че моряците носели този камък със себе си, за да се предпазят от гнева на боговете. За да възвърнете своите сили и мотивация, носете красиво бижу украсено с аквамарин.

7. Танзанит

Изборът на танзанит принадлежи на хората с дълбоко развити инстинкти. Въпреки че интуицията рядко би ви подвела, вашите избори често са водени и от емоциите, защото вие сте силно емоционална личност.

Танзанитът също е много рядък камък и именно затова е и уникален. Свързва се с психологията и често се използва в сеанси и практики, свързани с разкриването на личностни черти. Казват, че помага за преодоляването на депресия.

8. Цитрин

Ако изборът ви за камък е цитрин, то вие сте креативна личност с жажда за успех и постижения. Обичате да бъдете заобиколени от интересни хора и да бъдете част от вълнуващи събития. Камъкът цитрин символизира яснота, богатство и оптимизъм.

Хората, които избират да го носят под формата на бижу (или скрит в чантата и портфейла) умеят да работят в екип и да бъдат добри лидери, но се нуждаят от постоянно вдъхновение. Творческите личности, освен че често са озарявани от ярки идеи, нерядко изпитват колебания в емоциите. За да успеете да привлечете към себе си положителните събития, носете по-често цитрин.

Свързани статии

9. Розов турмалин

Вие сте нежна, мила и състрадателна личност. Чувствителните хора често се спират на розов турмалин, защото им действа успокояващо и в същото време ги зарежда с повече сила. Ако в този момент се нуждаете от твърдост, решителност и положителна нагласа, изберете розов турмалин. Помнете че бъдещето винаги е по-светло.

10. Аметист

Няма как да не споменем и красивия аметист. В случай че от всички камъни, този е привлякъл вашето внимание, то вие сте благородна личност, в която има много страст, сила и много мощна енергия.

В бъдеще ще ви трябва още повече мъдрост, баланс и трезвен ум. Аметистът ще ви помогне да запазите вашето спокойствие и благоприятна нагласа към живота, ще насърчи креативността.

Снимка: vk.com

Коментирай
Здраве и красота