Свободно време

Галски хороскоп

Кое е рожденото ви дърво

05.02.2016г. / 16 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Липа – 1 март – 20 март; 13 септември – 22 септември

Родените в този период обичат комфорта и сигурността. Пълни са с противоречия – едновременно авантюристични и страхливи, нервни и безинициативни, честни и притворени. Веселият нрав им печели много приятели, но те не могат да разчитат на помощта им. Ако срещнат сродна душа, Липите намират равновесие в брачния живот. Имат само един недостатък – страшно ревниви са.

Дъб – 21 март

Родените на тази дата са силни натури, самоуверени и горди. Радват се на отлично здраве и не могат дори за миг да се залежат на легло. Представителите на Дъба са упорити работохолици с пословична издръжливост. Те предусещат наближаващата опасност и винаги успяват да постигнат целите си. Независими и свободолюбиви, Дъбовете не се приспособяват лесно към новите условия и не обичат промените. Създават стабилно семейство и влюбят ли се, обичат за цял живот.

Лешник – 22 март – 31 март; 24 септември – 3 октомври

Представителите на тази зодия са скромни, не се набиват на очи, не са капризни, задоволяват се с малко и лесно се адаптират към новите условия. Толерантни, щедри и влюбчиви, често стават жертва на използвачи и измамници. Лесно менят настроенията си и са непредсказуеми. Умеят да отгатват мислите на събеседника си и обичат да правят услуги. Верни са до гроб и са готови на саможертва за любимите си хора.

Калина – 1 април – 10 април; 4 октомври – 13 октомври

Родените в този период винаги са усмихнати. Имат крехък вид, но са жилави и устояват на превратностите на времето. Умеят да се самоконтролират до съвършенство и са доста самокритични. Обичат живота, имат много приятели и знаят как да се забавляват. Чувството им за отговорност е много силно. Понякога се обвиняват безпричинно, защото все търсят вината в себе си. В работата си са лоялни и честни, с творчески дух. Обичат силно! Дават и искат много.

Снимка: istock

Клен – 11 април – 20 април; 14 октомври – 22 октомври

Кленовете са подредени, кокетни и пълни с идеи. Имат широка душа и много приятели. Захванат ли се с нещо, то винаги го довеждат докрай. Понякога се самозабравят и спят на лаврите си, но бързо се опомнят. Умеят да пазят тайна и винаги са готови да помогнат с каквото могат. Често са цинични, но не от злоба, а от прекалена откровеност. В любовта търсят човек, който да ги разбира и да ги напътства. Грижовни и всеотдайни, те се стремят да запазят добрите си отношения с партньора.

Орех – 21 април – 30 април; 23 октомври – 2 ноември

Характерът на родените в този период е изключително противоречив. Орехите са срамежливи и капризни егоисти, които са склонни да проявят дори агресия към околните, но също така могат и да са приветливи, щедри и всеотдайни. Пресметливостта е качеството, което ги издига в кариерата, но все пак непостоянството е основната им черта. И в любовта също така са непредвидими – ту ревниви и неотстъпчиви, ту нежни и готови на всичко. Съжителството с тях е низ от неочаквани реакции.

Жасмин – 1 май – 14 май; 3 ноември – 11 ноември

Всеки Жасмин умее да създава непринудена обстановка с общителността си и винаги става център на внимание. Не обича да споделя проблемите си и винаги изглежда весел и уравновесен. Песимист по рождение, той действа с голяма доза недоверие и предпазливост. Критичният му ум и интелигентността му се ценят високо от началниците. Обича да е независим и трудно създава семейство. Съпружеските задължения го отегчават, но все пак чувството му за дълг надделява.

Кестен – 15 май – 24 май; 12 ноември – 21 ноември

Родените в този период притежават вродено чувство за правда. Не се боят да изразят мнението си и винаги се борят за постигането на целите си. Не умеят да отказват, а приятелите им се качват на главата. Голямата им чувствителност ги обрича на непрекъснати терзания. Харесва им да живеят в лукс и успяват да подредят с вкус дома си. В любовта обаче са доста непохватни и се страхуват да не би никой никога да не ги обикне. Верни до гроб, Кестените жадуват да намерят сродна душа, с която да споделят живота си.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Koleva ( преди 8 години )
А за 24ти юни не намирам информация
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
От редакцията: ( преди 8 години )
Ема, статията е разделена на три страници. В третата страница има описание за вашата дата!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Димчо ( преди 8 години )
2 rate up comment 2 rate down comment
Ema ( преди 8 години )
И ако си роден на 23 септември?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар