Свободно време

Седмичен хороскоп за 2 – 8 юли 2018

Любов за Близнаците

05.07.2018г. / 09 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на юли ще бъде динамична и интересна. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в астрологичната прогноза на Петя Георгиева.  

Овен

Време е да насочите вниманието си към онова, което най-много ви интересува. Наблюдателни сте, мисълта ви е остра. Ще осъзнаете какви точно са били затрудненията ви до момента и как да се справите с тях. Ако искате наистина да постигнете някакъв напредък не разчитайте само на себе си.

Търсете съдействие, ще го получите, нещата ще си дойдат по местата и всичко ще стане с много по-малко усилия. Към края на седмицата тонусът ще се повишава и емоциите ще са свързани предимно с любовните преживявания.

Месечен хороскоп за юли 2018

Телец

Необичайно стремителни сте през тази седмица, но колкото повече бързате, толкова по-малко ще направите. Предстоят кратки пътувания, свързани с нови контакти. Ще се наложи да се занимаете с голямо количество кореспонденция и да усвоите важна нова информация.

Домашните задачи ще отнемат повече време от обикновено и е желателно да не се нагърбвате с тях самостоятелно. Ако разпределите задълженията справедливо ще се радвате на спокойна обстановка и хармонични отношения у дома. Дистанцирайте се от междусъседски интриги.

Близнаци

Предстоят изненади през тази седмица. Първоначално ще установите, че се налага да се справите с много повече задачи от обикновено. Няма място за паника, просто си създайте оптимален график. Не си отвличайте вниманието с незначителни занимания и не позволявайте на никой да ви диктува темпото на работа.

Така или иначе няма да свършите всичко, но поне да сте започнали и да сте си създали тактика за действие. Ще научите и някакви тайни. Едната ще е свързана с колегите и ще ви отговори на въпроси, които преди време сте си задавали. Другата е свързана с личния ви живот и е по-добре да зададете въпросите си директно, за да изчистите всички съмнения. Почивните дни ще са време за любов.

Любовен хороскоп за 2 – 8 юли 2018

Рак

Срещите ви с представителите на държавните институции няма да са от най-приятните. Реагирайте спокойно на бюрократичните им изцепки, подготвяйте документите си старателно и подробно, въздържайте се от прояви на враждебност и ще си свършите работата по-лесно, отколкото предполагате. Не е нужно да се тревожите предварително, а да реагирате правилно на момента.

Важни срещи и преговори провеждайте лично, не разчитайте дори на най-близките си сътрудници. Отделете време за любимия човек и ако усещате хлад в отношенията, постарайте се да оправите нещата. Всяка приятна изненада, свеждаща се до развлечение ще свърши работа.

Коментирай