Свободно време

Какъв е най-големият ви страх според зодията

Всеки се бои от нещо

04.07.2019г. / 15 10ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Дори най-смелите в зодиака имат своите страхове. От фобии към паяци до страх от разбито сърце, всяка зодия има притеснения, които често пречат на емоционалната стабилност, професионално развитие или изграждане на здрави връзки в личния живот.

Овен

Овните се страхуват най-много от хора, които им казват какво да правят. Те са зодия с твърд и самоуверен характер, заради което не обичат постоянните напътствия. Приемат ги като критика, а не като съвет.

Кой е идеалният партньор за вас според зодията ви

Овенът умее да взима решения сам и го знае много добре. Тази зодия блокира всеки опит да бъде обуздана и контролирана от друг човек. Ако в любовта не открият някого, който безрезервно да споделя техните решения, се изпълват с първичен страх, който може да прерасне в истеричен бяг.

Телец

Телците обожават подредеността на живота. Те се страхуват от хаоса, особено когато не могат да го овладеят. Нуждаят се от рев във всичко. Ако не могат да контролират ситуацията и хората около себе си се изнервят. Промяната за тях е объркваща и ужасяваща.

Телците много често приемат предизвикателствата в живота си като хаос, който ги кара да се сблъскват с непосилни за тях трудности. Ако успеят да променят нагласата си и да гледат на тези моменти като на усилия за растеж и напредък, ще се чувстват много по-добре.

Близнаци

Най-големият страх на Близнаците е скуката. Тя ги отегчава и плаши до смърт. Те са известни със своите крайности. Животът им е едно постоянно лутане между положителното и негативното, между бъркотията и реда. Тяхната полюсна природа ги прави импулсивни. Те са хора, действащи на мига без протяжни и дълбокомислени разсъждения.

Близнаците са много любопитна зодия. Всичко, което им се стори интересно, привлича вниманието им. Ето защо в момента, в който се почувстват отегчени, те са склонни да сменят рязко посоката си, независимо дали става дума за връзка, работа или приятелства.

Рак

Ракът се ужасява от изоставянето. Мисълта, че може да остане сам, го срива психически. Раците са много чувствителни и тази тяхна природа ги прави много уязвими към техните страхове. Ако се окажат на враждебно място, те го приемат като края на света. Първата им мисъл е да побягнат и да се скрият. За Рака е много важно да има човек до себе си, който да бъде негов пристан.

От какъв мъж се нуждае една жена според зодията?

Любовта, емоционалното откликване на нуждите му и закрилата от страна на най-близките хора са едни от най-ценните неща в живота на човек със зодия Рак. Когато се почувства изоставен, той страда много дълбоко.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Деси ( преди 4 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )