Свободно време

Дневен хороскоп за 7 октомври

Скорпионите да не подписват договори

07.10.2019г. / 06 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Високата оценка на текущата ви работа ще повиши самочувствието ви. Не бързайте със заключенията. Помислете дали наистина всичко е наред или някой зад щедри похвали прикрива факта, че търси слабото ви място. Проверете още веднъж собствените си резултати.

Любовен хороскоп за 7 – 13 октомври

Скорпион

Не е желателно днес да подписвате окончателни договори, свързани с недвижимо имущество. По-добре проверете финансовото си състояние и най-вече пасивите. Ако имате неплатени глоби, такси или други публични задължения опитайте се да ги ликвидирате.

Стрелец

Рутинната работа ще ви тежи като камък. За сметка на това, въображението ви ще работи в широки граници. Ориентирайте се към дейности, изискващи интелектуална мисъл и нестандартен подход.

Той не търси физически контакт

Козирог

Случайна информация, получена между другото, ще ви подскаже вариант на задача, която към момента е в „задънена улица“. Може да ви подтикне да изоставите всичко останало и да се заемете само с нея. Ако сроковете на текущата ви работа позволяват, то направете го наистина. Ще се почувствате истински доволни.

Водолей

Отношенията ви с личности, от които зависят текущите решения ще са доста сложни. На моменти ще се налага да търсите по-малката от двете злини или ще сте поставени „между чука и наковалнята“. Не омаловажавайте задълженията си.

Риби

Може да ви натоварят с чужди задължения. Не обсъждайте ситуацията, дори и да не сте съгласни. След време ще можете да поискате компенсация за причиненото неудобство, а може би дори да промените служебното си положение в положителна насока.

Коментирай
Свободно време