Свободно време

Седмичен хороскоп за 9 – 15 март

Телците да не споделят

09.03.2020г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Близнаци

Най-после вашият управител Меркурий ще излезе от ретроградност и вие ще успеете да „побутнете“ точно онези занимания, които в момента са „във фризера“. Резултатите ще са доста добри и ще ви окуражат, стига да спазвате едно правило: не отлагайте нищо „за утре“, защото така и няма да го свършите. С трудните задачи ще се справите доста по-бързо от обикновено, а личните отношения ще са източник предимно на радост и положителни емоции.

Приходите ще дойдат от завършени проекти. Финансовото ви положение ще е стабилно, ако не прекалявате с разходите за развлечения.

Любовен хороскоп за 9 – 15 март

Рак

Първите няколко дни от седмицата ще са скучни, времето ще върви бавно и настроението ви няма да е особено оптимистично. С любими занимания и достатъчно сън ще успеете да възстановите тонуса си и да се захванете за неотложните задачи. Ще повишите оборотите постепенно и през последните работни дни ще сте изключително ефективни. Ако обмисляте някакви промени, не ги споделяйте. Ще ги реализирате успешно без чужда намеса.

Въздържайте се от рискови финансови операции и не взимайте пари назаем. По възможност се дистанцирайте от разногласията на работното място, които със сигурност ще ви натоварят с отрицателни емоции. Посветете свободното време на близките си, ще ги накарате да се чувстват специални.

Коментирай