Свободно време

Седмичен хороскоп за 9 – 15 март

Телците да не споделят

09.03.2020г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

На преден план ще излязат грижите за близките или за дългогодишни приятели. Почти непрекъснато ще се налага да се занимавате с чужди проблеми, но няма да сте в позиция да откажете, а и не бива. Те ще се нуждаят от вас повече като духовна, отколкото като материална подкрепа или практическо участие. Бъдете предпазливи спрямо непознати или партньори, които познавате отскоро. Вероятно ще се опитат да ви манипулират или пък да ви заблудят с щедри обещания.

Проявете пестеливост. Не взимайте, не давайте пари назаем и обмисляйте икономично покупките. Не се занимавайте с дългосрочни финансови сделки, рискови инвестиции и каквито и да било скъпоструващи авантюри.

Любовен хороскоп за 9 – 15 март

Скорпион

Новите запознанства ще окажат влияние върху ежедневието ви в дългосрочен план. Преживяванията ще са противоречиви и невинаги положителни. Постарайте се да овладеете емоциите. Важните въпроси ще са свързани с личните отношения и публичните изяви. Социалният ви живот ще е по-интензивен от обикновено, но и по-резултатен. Въздържайте се от прояви на ревност, капризи и претенции спрямо най-близките си хора. Не злоупотребявайте с търпението им.

Разпределяйте равномерно както силите, така и финансите си. Преумората и прекомерните натоварвания ще се отразят негативно на здравето ви, което значи, че ще предизвикат и допълнителни финансови разходи. Ще го избегнете, ако преценявате обективно възможностите си.

Коментирай