Свободно време

Седмичен хороскоп за 9 – 15 март

Телците да не споделят

09.03.2020г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Водолей

Поредица интересни идеи ще нахлуят в съзнанието ви. Занимавайте се с тях в часовете преди обед, когато ще сте най-работоспособни. Обмисляйте ги поединично, не прехвърляйте вниманието си от едно към друго, защото накрая няма да имате готов резултат. Като цяло събитията ще са динамични. Вероятно ще се наложи да предприемете 1-2 кратки пътувания, да стартирате разни дребни промени у дома, да усвоите нови знания, да посетите хора или институции, с които все отлагате уговорките. Настроението ви ще е оптимистично и нищо няма да ви затрудни.

Финансовото ви състояние ще е стабилно, независимо че може да се наложи да прибегнете до спестяванията си във връзка с реализацията на някои събития. За щастие, разходите няма да са високи, а събитията ще са приятни и ще ви заредят със самоувереност. Занимавайте се предимно с краткосрочните си планове и не се лишавайте от почивка.

Любовен хороскоп за 9 – 15 март

Риби

Слънцето все още е във вашия знак и влиянието му ще се почувства осезателно. Ще сте много по-издръжливи, по-работоспособни и по-разсъдливи. Къде със собствени сили, къде с чужда помощ ще успеете да избутате напред някои проекти, които към момента са в „мъртва точка“. Комбинацията между късмет и благоприятни условия ще ви е изключително полезна и ще е голяма грешка, ако не се възползвате. Ще взимате важните решения много по-бързо и по-смело. Промените, доколкото ги има, ще са свързани със собственото ви АЗ.

Избягвайте финансовите рискове, колкото и незначителни да ви се струват. Не се включвайте в съмнителни дейности с непредвидим край, колкото и да ви убеждават в перспективността им. Изискайте да ви върнат дадените заеми. Ако не си ги получите сега има опасност да не ги възстановите никога.

Коментирай