Свободно време

Седмичен хороскоп за 9 – 15 март

Телците да не споделят

09.03.2020г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Заемете се с дейностите, изискващи повече време и средства. Опитайте се да се справите с тях самостоятелно. Не подлагайте на изпитание отношенията си с колегите и далечните роднини. Търсете начин да отклоните претенциите им под благовиден предлог и избягвайки конфликтите. Не е във ваш интерес да привличате вниманието. Покрай хората, които ви симпатизират ще обърнете към себе си погледите и на онези, които с радост биха ви навредили. Въздържайте се от създаване на нови връзки, а ако се случи не ги приемайте като „вечни“.

Стремете се да довършвате започнатото, така ще си осигурите допълнителни приходи. Във ваша полза е да поддържате отношенията си в рамките на добрия тон. Неприятностите ще дойдат не от това, че не можете да се справите, а от това че някой ви е ядосан и се опитва да ви го „връща“.

Любовен хороскоп за 9 – 15 март

Козирог

Спокойното начало на периода ще активира творческото ви мислене. Ще можете да следвате предварително набелязания график и да отхвърляте работата си с равномерно темпо. Проекти, които в известна степен са ви затруднявали сега ще се реализират „като по учебник“. Условията ще са подходящи за изглаждане на съществуващи противоречия, които ви създават отрицателни емоции. Ще осъзнаете дълбоко възможностите си и ще можете да предприемете или да поставите начало на промени, които обмисляте, но до момента не ви е достигала смелост да стартирате.

В началото на седмицата е възможно да направите допълнителни разходи, които ще са неизбежни. Не се тревожете излишно, съвсем скоро ще успеете да ги компенсирате с някаква допълнителна работа. При всички случаи трябва да разпределите финансите си така, че да не взимате заеми.

Коментирай