Свободно време

Седмичен хороскоп за 9 – 15 март

Телците да не споделят

09.03.2020г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Събитията ще са динамични и нееднозначни. Постиженията и неудобствата ще се редуват. Няма да разполагате с много време за себе си. На моменти ще се налага да взимате бързи решения, чийто ефект ще се усеща в доста дълъг период занапред. Не се огъвайте пред неуспехите, търсете варианти. Приятелите ще ви подскажат как да се справите със сложните казуси.

Самостоятелната работа, организирана по устойчив график и с равномерно темпо ще ви помогне да избегнете някои конфликти. Ще отхвърлите финансов проблем, благодарение на знанията и опита си. Реагирайте на предизвикателствата гъвкаво и дипломатично. Преките пътища невинаги ще се оказват и най-ефективни.

Любовен хороскоп за 9 – 15 март

Дева

Опитайте се през тази седмица да разнообразявате работата си. Не се занимавайте само с едно нещо, променяйте посоките на вниманието. Различни възможности за развитие и напредък ще са налични, важното е да ги забележите. Редуцирайте контактите само до хора с положително излъчване, с които ви свързват общи теми и интереси. Всички останали трябва да останат извън кръга на събеседниците ви. Помислете дали някои вещи и предмети не са ви излишни, дали не бихте могли да ги дарите и по този начин да помогнете и на себе си и на някой в нужда.

Разпореждайте се с финансите си грамотно и ги използвайте само за текущите необходимости, за неизбежни ремонти или за неотложни пътувания. Въздържайте се от обемни и дългосрочни инвестиции. За скъпи покупки и то, само ако наистина ви трябват, са подходящи дните след четвъртък.

Коментирай