Свободно време

3 символа на късмета разкриват какво да промените

Изберете си и вижте посланието към вас

03.10.2023г. / 11 51ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Цял живот търсим щастието и късмета, а те обикновено са пред очите ни, скрити в малките неща от ежедневието ни. Днес споделяме с вас един забавен тест. Изберете един от трите символи на късмета и вижте какво послание се крие в него.

Монети

Ако вашият избор са монетите, то е време да прескочите рутината, в която се намирате. За да направите себе си щастливи, огледайте се какво сте постигнали на този етап от живота си. Не пропускайте и малките детайли, защото те са в основата на щастието ни. Благодарете за хубавите неща. За да намери човек нови източници, които да го карат да се чувства позитивно, удовлетворен, е важно да види положителните страни.

Да се върнем на рутината. Изборът ви на монети подсказва, че е време да бъдете по-смели. Ако искате да промените нещо в положителна посока, не се колебайте. Разбира се бъдете разумни. Късметът е с вас, точно като в онези моменти, в които си намирате монетка на улицата.

Как цветовете ни карат да се чувстваме и как да ги използваме

Четирилистна детелина

Ако сте си избрали този символ на късмет, то вие сте личност, която живее живота си по собствени правила. Пред вас се откриват много добри възможности, така че се възползвайте от тях. Животът понякога ни среща с малки неща, които ни се струват незначителни. Не ги пропускайте, точно те могат да ви направят щастливи. Разбира се, важно е намеренията ви да бъдат добри. Четирилистната детелина не носи късмет, ако имате скрити мисли към някого.

Свързани статии

Потърсете в градината детелина с 4 листа и си я вземете. Също така, в много книжарници се продават хербаризирани детелини. Купете си една и я носете за късмет.

Притча за страха и тревогата

Подкова

Още един символ на късмета, който може да носите под формата на бижу. За да направите себе си щастливи, започнете с нещо малко към близки хора или непознат. Когато правим нещо добро за другите, това повишава нашето ниво на щастие, дори и да не го осъзнаваме. Подкова поставяме под някаква форма и в дома си, като част от декора. За да привлечете късмета към себе си, почистете дома от ненужни предмети, стари дрехи, които не носите. Старото, счупеното, непотребното, спира положителните вибрации. Затова разчистете пространството и си вземете подкова за късмет.