Свободно време

Месечен хороскоп за юли

Хаотично начало за Близнаците

01.07.2020г. / 12 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

За повечето представители на вашия знак предстои период, в който ще можете да покажете на какво сте способни. Ще разполагате с поредица удобни случаи за самоусъвършенстване, стартиране или поне формулиране на новите си идеи, промяна на социалния и професионалния ви статус, разгръщане на потенциалните ви умения, а може би и реализация на стари проекти, стопирани по обективни причини.

Любовен хороскоп за юли

Ще сте доста по-въздействащи, а оттам и по-пробивни, което означава, че ще можете да привлечете на своя страна даже субективни фактори, които в дадени моменти са ви „поставяли прът в колелата“. Имайте предвид също, че крайните резултати до голяма степен зависят от личната ви организация и темпо на работа.

След като вече, образно казано, сте „маркирали територията си“, през втората половина на месеца ще можете да намалите скоростта. Фактът, че сте изпреварили конкуренцията сам по себе си подсказва, че няма закъде да бързате. Отлагането или забавянето на работата ви ще е свързано най-вероятно със социалните условия и няма да причини сериозни проблеми.

Коментирай
Здраве и красота