Свободно време

Месечен хороскоп за юли

Хаотично начало за Близнаците

01.07.2020г. / 12 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Обстоятелствата ще са леко неблагоприятни и ще ви принудят за известно време да „тъпчете на едно място“ в началото на месеца. Точно когато се надявате на помощ ще се налага да действате самостоятелно, а когато сте твърдо решени да се справите със собствени сили, ще се намери някой, който да се бърка в работата, да ви разваля настроението и да бави изпълнението ви. Изобщо, на моменти ще имате чувството, че се разхождате из минно поле и на всяка крачка се натъквате на противопоставяне.

Любовен хороскоп за юли

Единственият, макар и малко труден вариант за справяне е да контролирате емоциите, да редувате умствените с физическите натоварвания и да „зареждате батериите“ в прегръдките на природата.

Преминаването през този проблемен период от време, макар и плавно, ще се отрази на тонуса ви. Не пренебрегвайте подсказките на собственото си тяло. Грижете се старателно за поддържане на психосоматичния баланс с подходящи средства като масаж, сауна, водни процедури, витаминозни коктейли, предпочитана компания. Защото в края на месеца приятелите и близките често ще търсят съветите и препоръките ви и, за да сте пълноценни, трябва да сте преди всичко здрави.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време