Свободно време

Месечен хороскоп за юли

Хаотично начало за Близнаците

01.07.2020г. / 12 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Риби

Средата на лятото ще се окаже интересен период за представителите на вашия знак. Творческият и енергиен потенциал на повечето Риби ще са непривично силни. Ще сте в състояние да се изтласкате напред и на горе буквално от нищото. Всичко, което към момента е било в застой изведнъж ще мине „на скорост“. Идеите ви ще са не само увлекателни и нестандартни, но и приложими, при това без особени усилия. Стремежът за изява, за напредък, за доказване на уменията ви ще е толкова силен, че ще се отрази на прословутото ви търпение, което почти ще се стопи. Най-силното ви желание ще е да реализирате замислите си колкото е възможно по-бързо.

Женски хороскоп за юли

Но както знаете, вие сте доста крехки и деликатни, бързо изчерпвате и трудно възстановявате силите си. Опитайте се след постигането на някаква важна цел да си организирате период на почивка, макар и кратък. След „полета“ да има и „кацане“, за да продължите творческия си период колкото е възможно по-дълго.

И, ако в края на месеца усетите, че силите ви намаляват, то приемете го като сигнал, че е време за нормализиране на ритъма и за снижаване на оборотите. Не приемайте твърде лично грижите на близките ви, които може да се случат в последните дни на месеца.

 

Коментирай