Свободно време

Море през май – раят, за който мечтаем

Къмпинг Градина очаква първите си гости на 13 май

29.04.2022г. / 17 42ч.
Мария Дуковска
Снимка: Къмпинг Градина.

Снимка: Къмпинг Градина.

Топлите майски дни ни приканват да мечтаем все повече за морски залези, почивка и наслада край любимото синьо. Летният отпуск може и да не е скоро, но дългите морски уикенди могат да започнат още през май.

Предимството на морския отдих през май е, че крайбрежието все още е спокойно, времето не е толкова горещо и с удоволствие можем да се насладим на почивката си, далеч от шума на града.

Едно от чудните местенца по българското Черноморие, което предлага прекрасни възможности за релакс сред природата е Къмпинг Градина. Той отваря врати за гостите си на 13 май, така че най-нетърпеливите да зърнат морето, могат да направят своята резервация още днес.

Какво ви очаква в един от най-красивите къмпинги на нашето море?

Прелестна природа, лукс и комфорт в едно

 

Ако все още не сте ходили на къмпинг, но отдавна ви се върти тази мисъл в главата, направете го! Не само, че няма да съжалявате, а гарантирано ще се влюбите в изгревите и залезите на Градина. Природата е навсякъде около вас, бунгалата предлагат всички удобства, с които съвременният човек е свикнал, така че нищо да не ви липсва.

Ако почивката ви се услади, а работата ви позволява да вършите задачите си от дистанция, бунгалата дават възможност да се насладите и на по-дълъг престой от планирания. Разкошните условия в реновирания къмпинг позволяват да работите на плажа, без да се лишавате от абсолютно нищо. Превърнете хоум офиса си в истински плажен рай.

Вкусна храна на една ръка разстояние

На къмпинг Градина ще откриете няколко ресторанта, които се намират на близко разстояние и предлагат разнообразие от вкусове.

Всеки ден бихте могли да опитате различна кухня, а ако не искате да напускате комфорта на бунгалото си, можете да си поръчате храна и да ѝ се насладите, разположени уютно на верандата. Далеч от шума и тълпите, в уединение с морския пейзаж.

А за тези от вас, които обичат да посещават различни заведения, изборът от няколко ресторанта и барове в къмпинга няма да ви даде дори и мъничък шанс да скучаете.

В близост до бунгалата и караваните са пекарна, пицария и няколко ресторанта, предлагащи вкусна и ароматна кухня. 

Забавления на плажа

Забавленията на плажа са гарантирани. Има достатъчно място да играете със семейството или приятелите си на плажен волейбол.

Любителите на фитнес тренировките не е нужно да пропускат спорта, а могат да стягат мускули директно на плажа. Фитнесът ги чака с бонус – гледка към морето.

А за тези, които предпочитат релакса и искат да се любуват на морския пейзаж от удобната прегръдка на плажния хамак, могат да го направят във всеки един момент. На ваше разположение са множество хамаци, люлки и шезлонги, които ще откриете на метри от вашето бунгало.

Възползвайте се от предложенията на Къмпинг Градина за по-спокойните месеци май и юни, и се насладете на вашия мечтан рай.

Снимки: "Къмпинг Градина".

Коментирай