Свободно време

Какво разкрива разположението на Сатурн за вашия жизнен път и личността ви

Вижте как планетата влияе на избора ви на кариера

18.08.2023г. / 12 33ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако имате дори бегла представа от астрология, вероятно със сигурност знаете кой е вашият слънчев знак (или зодията ви) или пък знакът, под който попада вашата Луна. Но знаете ли кой е знакът ви в Сатурн? Спокойно можем да кажем, че това е доста важен аспект от вашата „астрологическа личност“, особено с напредването на възрастта. Защо?

Защото Сатурн е планетата на ограниченията и отговорностите, тя е „планетата на възрастните“, която ви води в процеса на съзряване и има определяща сила за създаването на ред и структура в живота ви.

Сатурн представлява всичко и всеки, който има власт над вас – в детството обозначава родители (най-вече баща), учители и по-възрастни; в зряла възраст пък това са шефовете или наставниците. На всеки седем години Сатурн ще ви посещава, за да „провери цялостния ви напредък в съзряването“. Тези визити се случват, когато навършите 7, 14, 21, 29, 36, 43, 51 и 59 години.

Най-значимите посещения са на 29-годишна възраст, когато ще преживеете първото си завръщане на Сатурн и на 59-годишна възраст, когато ще изпитате вашето второ завръщане на Сатурн. Когато това се случи, от вас ще се изисква да работите усилено и да сте съсредоточени. Можете да изчислите асцендента или наталната си карта в някоя от многото безплатни таблици в интернет. А в следващите редове ще ви споделим всичко за зодията, в която е вашият Сатурн и как това може да повлияе на живота ви.

Сатурн в Овен

Овенът обикновено се смята за водач в астрологията, но ако вашият Сатурн е в този зодиакален знак, може да срещате известни затруднения при показването и овладяването на вашите лидерски умения. За вас е от голямо значение да се научите да отстоявате себе си, както и да не се самобичувате, ако се провалите. Тайната на вашия успех е да работите по посока на осъществяването на една голяма жизнена цел. За вас е препоръчително и да се занимавате със спортове като бойни изкуства или тенис – това може да ви помогне да преодолеете нуждата от незабавно удовлетворение.

Сатурн в Телец

Свързани статии

Ако имате Сатурн в Телец, един от вашите житейски уроци е да овладеете материалната, осезаемата сфера. В никакъв случай не трябва да позволявате на мислите за недоимък да ви завладеят, тъй като това може да ви попречи да привличате богатство и дори любов. Основен ваш приоритет е изграждането на сигурна и стабилна основа за вас и вашето семейство, но това не бива да ви пречи да се наслаждавате на удоволствията от живота. Научете се да цените себе си и вашите уникални таланти.

Сатурн в Близнаци

Ако сте родени със Сатурн в Близнаци, един от най-големите ви уроци в живота ви е да се научите да изразявате себе си по подреден и организиран начин. Вероятно конкретни събития от детството ви ви пречат да можете да споделяте идеите си. Ето защо работете над комуникационните си умения. Можете да направите това като изградите кариера в писането, редактирането, изследването или пък образоването.

Коментирай