Свободно време

Какво разкрива разположението на Сатурн за вашия жизнен път и личността ви

Вижте как планетата влияе на избора ви на кариера

18.08.2023г. / 12 33ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Сатурн във Везни

Хората, които са родени със Сатурн във Везни, имат невероятно чувство за отговорност. Независимо дали става въпрос за кариера, приятелства или любов – те са предани и това е нещо, което при тях е задълго, а не е просто авантюра. Вие се доверявате на хората и те ви се доверяват, тъй като сте майстор в общуването с другите. Въпреки това ви се налага да се борите с нерешителността си, която е причинена от дълбок страх да не направите грешка. За да избегнете това, трябва да вярвате, че вие правите най-доброто, на което сте способни. Доверете се на вродения си усет да виждате и двете страни на монетата.

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

Сатурн в Скорпион

Наличието на планетата на отговорността в най-интензивния от всички зодиакални знаци ви прави невероятно силни и издръжливи. Това означава, че вие на практика можете да направите всичко, което си пожелаете. Но да бъдеш толкова силен, означава и да си изпълнен с дълбок страх да не бъдеш уязвим. За да не се чувствате „хванати натясно“, от решаващо значение е да прегърнете силата на промяната. Научете се да се доверявате на другите – това ще е съществена част от вашия житейски път.

Изберете си книга на мъдростта и вижте как да постигнете щастие

Сатурн в Стрелец

Ако вашият Сатурн е в оптимистичния знак на Стрелец, понякога можете да имате проблеми с достъпа до това чувство. Трябва да осъзнаете, че вашите периоди на растеж понякога са неочаквани и ще дойдат в живота ви често пъти изведнъж. Вие сте истински философ по природа и се справяте най-добре, когато фокусирате времето и енергията си върху ученето, тъй като тази комбинация от планети и знаци цели разширяването на висшия разум. Можете да използвате пътуването по света като средство за самопознание.

Зодиите, които никога не си пасват в любовта

Коментирай