Свободно време

Какво разкрива разположението на Сатурн за вашия жизнен път и личността ви

Вижте как планетата влияе на избора ви на кариера

18.08.2023г. / 12 33ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Сатурн в Козирог

Ако сте родени с планетата на отговорността в най-амбициозния от всички знаци, вие сте олицетворение на авторитета. Тази комбинация планета-знак е присъща за изпълнителните директори, така че вие най-вероятно заемате ръководна позиция в сферата, в която се развивате. Вие сте надеждни и способни, но понякога можете да бъдете и прекалено строги. Причината за това е, че думата „провал“ отсъства от вашия речник. Въпреки това, един от най-ценните уроци, които можете да научите е да се отказвате от постоянното желание за контрол. Осъзнайте, че грешките са част от пътя ви.

Най-големите грешки, които допускате във връзката според зодията ви


Сатурн във Водолей

Ако вашият Сатурн е във Водолей, вие сте трендсетър и това е нещо, което сте забелязали в ранна възраст. Може да сте израснали с чувството, че не принадлежите към определен кръг и искате да научите правилата, само за да можете да ги нарушавате. Вие сте интелектуалец, дълбок и мислещ човек, чиято роля може да заведе човечеството до бъдещето. Можете да се борите с известни противоречия, да превключвате от интровертност в екстровертност и дори да сте привърженик както на традиционни, така и на футуристични гледни точки. Ще успеете, ако се развивате в кариера, в която можете да изградите визия за бъдещето въз основа на изпитани и надеждни методи. По този начин ще впрегнете и присъщите си дарби.

6 знака, че познавате някого от минал живот

Сатурн в Риби

Ако вашият знак на Сатурн е риби, то вие можете да имате проблеми с изграждането на основите на живота си по традиционния начин. Изкарването на прехраната ви чрез типичната работа в офис, може да ви се стори доста ограничаващо. Вие обичате промяната, ето защо се справяте добре тогава, когато имате възможност да правите корекции в това, с което се занимавате. Вашата система от вярвания също е в постоянен поток, а това понякога може да ви накара да се почувствате като в криза на идентичността и да ви създаде илюзия, че се чувствате „изгубени“. Вашите големи уроци в живота са да се научите да приемате, а не да бягате от натиска на реалността и да съумеете да поставите ясни и стабилни граници.

Коментирай