Свободно време

10 страхотни идеи за коледен подарък за мъж

Изберете стилна раница за лаптоп 

08.12.2023г. / 12 15ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Купуването на подаръци безспорно е една от най-забавните задачи, която всеки от нас има за Коледа. Но понякога можем да сме изправени пред дилема какво точно да вземем. Ако сте се изчерпали откъм идеи с какво да зарадвате любимия, в следващите редове ще ви предложим няколко интересни хрумвания. Ето ги и тях:

Преносима кафе машина 

Без значение къде се е запътил вашият любим – на разходка, към фитнеса или офиса – той може да изпие чаша кафе еспресо или каквато точно кафе напитка му харесва. Освен това, приготвяйки си го, той ще ви благодари наум всеки път. Всичко, което ще трябва да направи, е да подготви машината, преди да тръгне (като добави само вода и смляно кафе). А ароматната напитка ще е готова само с натискането на един бутон. 

Прахосмукачка за кола 

Тук е моментът да развенчаем митовете за склонността на мъжете да разхвърлят. За да помогнете на вашия партньор да поддържа автомобила си чист, можете да му подарите прахосмукачка за кола. Тя е достатъчно компактна, за да остане в багажника и да му служи вярно всеки път, когато има нужда. 

Свързани статии

Стилна раница за лаптоп 

Ако вашият любим е запален работохолик, можете да се погрижите да изглежда добре на всяка работна среща. Отделете малко по-голяма сума и му вземете стилна кожена раница за лаптоп. Освен него, вътре могат да се поберат и други неща – като електронен четец, слушалки за телефон, портфейл, зарядни и дори ще остане място за малка закуска или снакс. 

Bluetooth ключодържател 

Идеалният малък и кокетен подарък за всеки забързан и разсеян човек. Ако вашият партньор е такъв, зарадвайте го за Коледа с такава малка джаджа. Посредством bluetooth технологията, той ще може винаги да разбере къде точно е оставил ключовете си. 

Свързани статии

Портативен масажор за крака 

В забързаното ежедневие, изпълнено с работни ангажименти, болката в краката вероятно съпътства почти всеки съвременен човек. Ето защо можете да зарадвате любимия си с малък масажор за крака. В зависимост от модела, можете да го използвате и за бърз масаж на гърба, кръста или пък ръцете. 

Магнитен накитник за инструменти 

Ако партньорът ви си пада по ремонтните дейности, особено у дома, сигурно често ви ползва за помощник. Със сигурност, когато работи, иска всичко да му е подръка. Ето защо такъв подарък ще му е от полза. Свредла, винтове и почти всичко, което е от желязо, може да се залепи върху тази гривна, така че ръцете му остават свободни. 

Свързани статии

Манометър за гуми

Готините подаръци не трябва да струват много пари и тази джаджа е доказателство за това. И въпреки че вероятно е нещо, което той все още няма, може би защото счита за излишно, със сигурност ще му е от полза. Вие пък ще се почувствате добре да знаете, че това ще му помогне да не остане блокиран на пътя. 

Лазерна ролетка 

Още нещо, което е предназначено за любителите-майстори.   С помощта на тази малка ролетка, вашият любим ще може да изчислява повърхности и обеми, да измерва, а някои модели подобни уреди са снабдени и с функция „Питагорова теорема“. 

Масажна яка

Този релаксиращ масажор използва както топлина, така и моторизирани „ръце“, които да облекчат всички болки в гърба на вашия любим. Без значение дали е имал натоварен ден в офиса, прекалил е с тренировките във фитнеса, или пък е работил в двора, в края на деня той ще има нужда от един приятен масаж. 

Свързани статии

Термо ръкавици, съвместими с тъчскрийн 

Освен че с този подарък ще подсигурите топлината на вашия любим през зимата, тези ръкавици по никакъв начин няма да попречат на работата му със сензорния екран на неговия смартфон.
 

Коментирай