Свободно време

Изчислете числото на своя жизнен път и разкрийте какъв е смисълът на живота ви 

Научете нещо повече за себе си 

09.04.2024г. / 19 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Осмица

Професионалистът 

Осмиците поставят акцент върху кариерата, бизнеса, финансите и авторитета. Вие сте духовни, но поддържайте практичност и реализъм в духовността си. Знаете разликата между измисленото и истинското. Въпреки това вие също сте перфектно балансирани и сте сила, която създава толкова лесно, колкото и разрушава.

Осмиците се фокусират върху парите, но това не е толкова просто, колкото изглежда. Виждате парите като мярка, а не като краен резултат. Вие намирате щастието в лукса и вярвате, че успехът в кариерата ви ще доведе до по-комфортен живот.

Вие сте амбициозни, ефективни, организирани и дисциплинирани и готови да поемете всяка задача. Обичате да съветвате другите и да споделяте своята мъдрост и често се оказвате в ролята на „треньор“.

Свързани статии

Осмиците обаче могат да процъфтяват само, когато са подкрепени. Въпреки че вашата амбиция може да ви направи страхотен лидер и ментор, вие сте загубени, ако нямате последователи.

Осмиците, които стават твърде независими или не получават необходимата подкрепа в ранна възраст, се бунтуват срещу всичко, което са. Често избирате път, който е ограничен и няма място за растеж. Това води до разочарование, гняв, недоволство и омраза. Вие се справяте най-добре, когато сте част от екип.

Вие сте естествено балансирани и трябва да се обградите с хора, които поддържат това. Имате голям потенциал за успех, но с твърде много независимост или его, можете да претърпите и пълен провал. 

Коментирай
0 rate up comment 4 rate down comment
Мария ( преди 3 месеца )
До: NereyaАбсолютно същото и при мен. Нищо общо за 3-та с реалността
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 5 rate down comment
Иван Иванов ( преди 3 месеца )
Аз съм роден на 22.11 тези числа как да ги смятам
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 7 rate down comment
Nereya ( преди 3 месеца )
Не е вярно. Аз съм 3 и написаното за Тройката е обратното та това, което съм в действителност.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време