Свободно време

Изчислете числото на своя жизнен път и разкрийте какъв е смисълът на живота ви 

Научете нещо повече за себе си 

09.04.2024г. / 19 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Тройка

Талантливото дете 

Тройките са родени търговци, които притежават природна дарба за общуване и огромна харизма. Ако сте тройка, вие сте звездата на партито и оживявате всяко пространство, в което се намирате, без дори да опитвате. Имате природна дарба за творчество и добре осъзнавате таланта си. Въпреки това, понякога се държите малко като разглезени тийнейджъри. Можете да бъдете неорганизирани, нуждаещи се от постоянно напътствие и блажено несъзнаващи или неблагодарни за усилията, които другите полагат, за да ги защитят.

Вашата мощна нужда да изразявате себе си, съчетана с вашата екстровертна личност, най-вероятно ще ви отведе до кариера в изкуството или продажбите. Вашият чар, остроумие и чувство за хумор ще ви отведат навсякъде и това често помага на другите да простят или да пренебрегнат по-малко желаните ви черти. Вие сте естествен оптимист и хората са привлечени от вашата положителна енергия.

Свързани статии

За тройките обаче най-големият актив е и най-голямата им слабост. Въпреки че винаги сте харесван и имате голяма група приятели, може да ви е трудно да създадете по-дълбоки отношения, особено с романтичен партньор. Вашата нужда от изразяване и вашата естествена креативност често ви карат да ви липсва фокус и да отлагате.

Оказвате се въвлечени в множество проекти наведнъж, изоставяйки старото за новото, без да се съобразявате с другите участващи. Насочвайки вниманието си към външността, тройките не успяват да формират духовна дълбочина. За да бъдат щастливи тройките обаче трябва да се научат на дисциплина и да полагат постоянни усилия за поддържане на по-дълбоки взаимоотношения.

Коментирай
0 rate up comment 4 rate down comment
Мария ( преди 3 месеца )
До: NereyaАбсолютно същото и при мен. Нищо общо за 3-та с реалността
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 5 rate down comment
Иван Иванов ( преди 3 месеца )
Аз съм роден на 22.11 тези числа как да ги смятам
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 7 rate down comment
Nereya ( преди 3 месеца )
Не е вярно. Аз съм 3 и написаното за Тройката е обратното та това, което съм в действителност.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време