Свободно време

Изчислете числото на своя жизнен път и разкрийте какъв е смисълът на живота ви 

Научете нещо повече за себе си 

09.04.2024г. / 19 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Деветка

Хуманитарни

От нумерологична гледна точка деветките са най-интересните. Когато умножите което и да е число по 9, след това добавите получените цифри и ги намалите до една цифра (както направихте с изчисляването на вашето число на жизнения път), резултатът винаги ще бъде 9. Например 9 x 5 = 45 = 4+5 = 9 При умножението това се случва с всяко число, независимо колко е голямо.

Когато обаче разглеждаме събирането, се случва точно обратното. Когато добавите 9 към което и да е число и намалите резултата до една цифра, резултатът винаги ще бъде оригиналното число, сякаш нищо не е добавено. Например 5+9 = 14 = 1+4 = 5

Девет засяга сърцевината на неговата символика. Деветките имат безкраен поток от любов, която дават, и я предлагат на света като цяло. Те разбират връзката между цялото човечество и имат глобално съзнание. Деветките са хуманитаристи и когато става въпрос за помощ, те не виждат разлика между близък приятел и човек, когото никога не са срещали. Въпреки това ви е трудно да разберете защо другите не споделят вашите възгледи и често ще критикуват вашето мнение.

Свързани статии

Деветките винаги са толерантни и са най-малко осъдителни и най-съзнателни от всички. Деветките няма да се спрат пред нищо, за да поправят несправедливостта. В живота деветките имат силно чувство за морал и изпитват нужда да въвлекат другите към техните собствени пътища. В живота деветките имат силен подтик да помагат на другите, като добавят обратно това, което другите са загубили. Те обаче никога не искат признание – сякаш не са направили нищо. Както всяко число, деветките също имат тъмна страна.

Често сте разочаровани от реалностите на живота и особено от околните. Имате трудности в дълбоки или романтични връзки, тъй като понякога срещате проблеми да покажете истинската си същност. Фокусът на деветките и отдадеността на целите им често карат най-близките им да се чувстват пренебрегнати и неоценени. Това може да ви накара да се отдръпнете и бързо да станете студени и апатични. Когато тази тъмна страна се появи, деветките могат да станат егоистични и жестоки, без да изпитват никакви емоции, докато злонамерено изрязват или разкъсват любимите хора. Липсва ви перспективата, която иначе би ви позволила да се наслаждавате на живота по-пълноценно.

Имате проблеми с приемането на природните ограничения на хуманитарните науки и затова продължавате да настоявате, често жертвайки собственото си щастие, за да го направите. Имате дарба да разглеждате света обективно. Приложете това към собствения си живот и бъдете честни със себе си. Въпреки че е лесно да се оттеглите, трябва открито да се изправите пред собствените си недостатъци, за да разберете и оцените по-добре любовта.

Коментирай
0 rate up comment 4 rate down comment
Мария ( преди 3 месеца )
До: NereyaАбсолютно същото и при мен. Нищо общо за 3-та с реалността
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 5 rate down comment
Иван Иванов ( преди 3 месеца )
Аз съм роден на 22.11 тези числа как да ги смятам
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 7 rate down comment
Nereya ( преди 3 месеца )
Не е вярно. Аз съм 3 и написаното за Тройката е обратното та това, което съм в действителност.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар