Свободно време

Изчислете числото на своя жизнен път и разкрийте какъв е смисълът на живота ви 

Научете нещо повече за себе си 

09.04.2024г. / 19 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Нумерологията се използва от хиляди години, за да ни помогне да определим значението си в по-големия космически план.

Всяка буква във вашето име има числова стойност и всяко число може да бъде сведено до една вибрация.

Числените стойности във вашето име взаимодействат с числата във вашата дата на раждане, за да отразят определени способности и характерни тенденции. Изчислете номера на своя жизнен път, като започнете, записвайки рождения си ден.

Във вашия нумерологичен доклад всяко значимо число е сведено до вибрацията на една цифра.

Например 20 се редуцира до 2 (2+0=2), а 31 се редуцира до 4 (3+1=4). Изключението от това правило е за „Господарските числа“(наричани още „ангелски“ или „кармични“ числа) 11 и 22.

Тези числа имат специално значение и никога не се намаляват, когато изчислявате жизнения си път. Преобразувайте деня, месеца и годината на вашия рожден ден в едноцифрена форма.

Пример 1:

Ако вашият рожден ден е 20 юли 1953 г., тогава напишете – ден 20 = 2+0 = 2, месец юли е 7-и месец = 7, година  1953 = 1+9+5+3 = 18 = 1+8 = 9.

Пример 2:

Ако вашият рожден ден е 22 юли 1953 г., тъй като денят е главно число, вместо това ще напишете: ден 22, месец юли е 7-ми месец = 7, година 1953 = 1+9+5+3 = 18 = 1+8 = 9.

Сега добавете останалите числа и отново ги намалете до една цифра.

Пример 1: 2+7+9 = 18 = 1+8 = 9. Число на жизнения път = 9

Пример 2: 22+7+9 = 38 = 3+8 = 11 (Тъй като 11 също е основно число, то не трябва да се намалява.). Число на жизнения път = 11.

Човек може да има едно от следните числа на жизнения път: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 или 22.

Изчислете вашето и разберете какво казва то за вас:

Единица

Бащата

Номер едно е духовна и първична сила. Това е коренът, от който произлизат всички числа. Единиците са изпълнители. Ако сте единица, значи сте агресивни и енергични. Търсите резултати и няма да бъдете ограничавани от някого или пък от нещо. Вашето вродено желание да бъдете защитник и вашата отдаденост и страст към постигането на целите ви ви правят роден лидер и показват защо това число е свързано с бащинска роля. Дори формата на числото 1 е силно отражение на неговото значение.

Свързани статии

1 е острие, винаги начело и често силно. То стои изправено, непоклатимо в своята гордост и цел. Вие сте смели и желаете да опитате всичко ново, дори при голяма опасност. Единиците обаче са и много силни индивидуалисти, което може да доведе до самота. Вярвате, че ако искате нещо да бъде направено както трябва, трябва да го направите сами.

Вие сте прагматик и често ви е трудно да се свържете с емоциите на другите. Не търпите лицемерието. Въпреки това, ако Единиците могат да впрегнат естествения си инстинкт за защита в състрадание и разбиране, като така те ще спечелят неограничена лоялност от своите последователи.

Коментирай
0 rate up comment 4 rate down comment
Мария ( преди 3 месеца )
До: NereyaАбсолютно същото и при мен. Нищо общо за 3-та с реалността
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 5 rate down comment
Иван Иванов ( преди 3 месеца )
Аз съм роден на 22.11 тези числа как да ги смятам
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 7 rate down comment
Nereya ( преди 3 месеца )
Не е вярно. Аз съм 3 и написаното за Тройката е обратното та това, което съм в действителност.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар