Свободно време

Изчислете числото на своя жизнен път и разкрийте какъв е смисълът на живота ви 

Научете нещо повече за себе си 

09.04.2024г. / 19 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Шестица

Грижовникът 

Наричан номерът на майчинството, шестицата е фиксатор. Вие сте естествено грижовен и посвещавате живота си на решаване на проблемите на хората около вас. Шестиците са спойката, която държи семействата и общностите заедно и те ще защитят своите близки на всяка цена. Шестиците имат силно чувство за морална справедливост и ролята им на съветник идва естествено.

Имате земна мъдрост, която ви прави наистина харесвани и уважавани. Считани за най-хармоничните числа, шестиците са недискриминационни и отворени за създаване на взаимоотношения с всички. Вие сте добре балансирани и следователно добре подготвени да заземите другите по време на изпитание. Това обаче може да ви накара да се жертвате за неподходящите хора, дори когато околните ви казват да правите друго.

Свързани статии

Шестиците имат силен импулс да създават среда на мир и не харесват всеки, който го нарушава. Тук се проявява вашата тъмна страна. Докато шестиците са най-стабилните от всички числа, когато потънат в беда, те стават най-нестабилни и разрушителни. Вашата любяща откритост ви прави податливи и раними, а вашата жертвоготовна природа ще позволи това да се случи.

Пазете се от онеправдана или ядосана шестица, защото тя е вълк в овча кожа. Трябва да внимавате как избирате партньорите си. Не позволявайте на сантименталността да замъгли преценката ви. Трябва да се научите да правите разлика между тези, на които можете да помогнете, и тези, които са по-слаби заради вашата любов.

Коментирай
0 rate up comment 4 rate down comment
Мария ( преди 3 месеца )
До: NereyaАбсолютно същото и при мен. Нищо общо за 3-та с реалността
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 5 rate down comment
Иван Иванов ( преди 3 месеца )
Аз съм роден на 22.11 тези числа как да ги смятам
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 7 rate down comment
Nereya ( преди 3 месеца )
Не е вярно. Аз съм 3 и написаното за Тройката е обратното та това, което съм в действителност.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар