Свободно време

Нумерологична прогноза за 4 – 10 март

Ето какво ви очаква

06.03.2024г. / 14 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

За родените на 7, 16 и 25 число на всеки месец

Колкото по-концентрирани сте на работното си място, толкова по-успешни ще бъдете. Бизнес пътуванията ще ви донесат благоприятни резултати. Периодът ще бъде благоприятен по отношение на финансовите въпроси, но не харчете излишно и добре проверявайте в какво инвестирате парите си. Любовният живот може да ви направи малко по-емоционални. Не позволявайте на негативните мисли да ви владеят. 

Свързани статии

За родените на 8, 17 и 26 число на всеки месец

Определено ще бъдете в настроение за забавление. Постепенно се създават благоприятни условия за напредък по отношение на финансовите въпроси. Някои от вас, които са във връзка може да обмислят закупуването на нов дом. Среща със стар приятел ще ви донесе положителни емоции. 

Свързани статии

За родените на 9, 18 и 27 число на всеки месец 

Нов проект на работното място може да донесе благоприятни резултати за вас през първата седмица на месец март. Новото начало ще проправи пътя за вашия напредък. Ето защо, ако това е било желанието ви, от вас ще се изисква да покажете най-доброто от себе си. Контролирайте разходите си, в противен случай месечният бюджет може да се влоши. Любовта ще ви носи радост, но бъдете търпеливи и тактични един към друг с любимия ви човек.

 

Коментирай