Свободно време

Нумерологична прогноза за 4 – 10 март

Ето какво ви очаква

06.03.2024г. / 14 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Март е вече тук. В очакване на пролетта поглеждаме към нумерологичната прогноза за първата седмица на новия месец. Какво ви очаква? Вижте в следващите редове. 

За родените на 1, 10, 19 и 28 число на всеки месец

През новата седмица може да очаквате напредък на работното място, завършвайки важни за вас проекти навреме. В началото на седмицата може да получите добри новини, свързани с кариерата ви. Любовта също ще ви носи хубави емоции. Ако се налага да взимате важни решения и особено такива, свързани с пари, правете го добре обмислено. 

Свързани статии

За родените на 2, 11, 20 и 29 число на всеки месец

Очаквайте приходи през тази седмица, като те могат да са във връзка с някакви инвестиции или странични източници на доходи. В работата взимайте обмислено решенията, това ще ви доведе до успехи. В любовен план са възможни както положителни, така и отрицателни емоции, затова бъдете внимателни с думите и действията. Ако сте студенти или преминавате някакви обучения, очаквайте успехи и в тази посока. 

За родените на 3, 12, 21 и 30 число на всеки месец

През новата седмица ще получите благоприятни резултати по финансови въпроси и можете да правите желаните покупки за вас и близките ви. В любовния живот взаимната любов ще стане по-силна и ще се радвате на романтика. Тази седмица необвързаните може да срещнат някой специален човек. 

Коментирай
Здраве и красота