Свободно време

Марс преминава в Риби на 22 март – разгръщаме своите идеи

Въпреки това трябва да внимаваме във всичко

19.03.2024г. / 18 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 22 март огненият Марс преминава в знака на зодия Риби. Той ще се задържи така до 30 април. Каква енергия ни носи този транзит? Докато Марс е във водния знак, може да е по-трудно да бъдем инициативни в нещата, които се изискват от нас, особено ако ни липсва вдъхновение. Това е влиянието на Риби, защото това е зодиакален знак, който трябва да има причина или по-голяма цел, за да бъде мотивиран да предприеме действия.

Свързани статии

Сложността на този транзит се крие и във факта, че докато Марс е в Риби, той ще трябва да коригира своите марсиански маниери, за да се приспособи към Рибите. Това няма да е лесно, тъй като рибите са мечтатели, те са свързани със състраданието, креативността, грижата и безусловната любов. 

Всичко това означава, че до 30 април ще ни се наложи да бъдем по-предпазливи във всичко. Разбира се, докато трае транзитът на Марс, това не означава, че няма да имаме и стремежи. 

Свързани статии

Въпреки че може да имаме по-голямо желание да мечтаем и да използваме въображението си по време на този транзит, Марс в Риби може да ни помогне да постигнем целите си, ако осъзнаем, че имаме космическа подкрепа да го направим. 

Свързани статии

Марс в Риби работи чудесно, за да комбинира динамиката и състраданието. С помощта на Марс ще можем да настояваме нежно, да се изразяваме творчески и да се борим за по-висша цел. Периодът е особено добър да продължим напред в осъществяването на творческите си идеи, да заемем лидерска позиция в дадена област, да помагаме на другите. 

Но западни астролози ни съветват да наблюдаваме накъде ни водят страстите, докато Марс се движи през Риби. Това сдвояване може да се прояви като гняв или прекалена отдаденост, да се включваме в каузи, за които не сме сигурни, че са безопасни за нас или че можем да сме полезни. Рибите ще ни помогнат да изразим творческите си идеи много по-лесно, да генерираме нови. Марс ще ни помогне да се застъпим за себе си, интересите си и да превърнем мечтите си в осезаеми резултати. 

Свързани статии

Коментирай