Свободно време

5 знака, че може би някой ви е урочасал

Не всеки човек носи положителна енергия

09.04.2024г. / 12 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Вероятно няма човек, на когото след среща с познати, близки или непознати, за които по някакъв начин сме усетили, че имат негативна енергия, да не са му се случвали неприятни неща, като да падне на улицата, да се спъва често, да пада често, да се почувства зле или нервен и то без причина. В такива моменти, обикновено интуицията ни подсказва, че сме урочасани. 

По какви други начини можем да различим уроките?

1. Чувствате се мързеливо, без енергия

Един от симптомите, че може би сте урочасани е липсата на енергия, често прозяване. Чувствате се така, сякаш нямате сили, искате да легнете да си починете. Изведнъж се усещате много изтощени и то без конкретна причина.

Свързани статии

2. Имате физически симптоми

Физическите неразположения, които могат да нарушат баланса ни, ако някой ни е „хвърлил лошо око“ могат да не са само усещане за внезапна слабост и умора.  Може да се проявят като сърбеж по кожата поради възпаление.

Друго физическо състояние, което може да забележите, са необясними синини по тялото, въпреки че не си спомняте никакви наранявания. Под очите ви могат да се образуват тъмни кръгове, което означава отрицателна енергия около вас.

Главоболието е често срещан симптом, който отбелязват онези, които вярват в уроки. Разбира се, ако сте изключили всички медицински обяснения като дехидратация, високо кръвно, магнитни бури, месечен цикъл, липса на сън или хранене, стрес, то може би някой ви е погледнал със зли очи. Недостигът на въздух също може да се дължи на уроки.

За гадене, повтарящи се заболявания, болки в тялото също се смята, че може да са признак на уроки. Въпреки това,  консултацията с лекар не бива да бъде отлагана.

Малките деца стават по-нервни, плачат, трудно заспиват вечер.

Свързани статии

3. Трудно се съсредоточавате

Злите очи могат да ни попречат да се концентрираме, да мислим ясно. Чувството на объркване ни изтощава психически. Това може да се прояви и като тревожност или депресия поради негативността, която е около нас и в мислите ни.

Свързани статии

4. Конфликти и спорове в отношенията

Ако във взаимоотношенията ви има чести конфликти, напрежение или прекъсване на връзката, то може някой да ви е урочасал. Отрицателната енергия може да създаде дисхармония и да обтегне междуличностните връзки.

5. Загуба на увереност и самочувствие

Лошите очи могат да повлияят негативно и върху нашата самооценка. Ако сте осъзнали, че се съмнявате в способностите си, чувствате се недостойни или ви липсва самоувереност, това може да е резултат от отрицателни енергии, които влияят на самочувствието ви.

Как може да си помогнете, ако смятате, че някой ви е урочасал?

Може би всеки човек знае за нещо, което помага против уроки. Връзване на червен конец на ръката, носене на синьо око като аксесоар, четене на Киприянова молитва, взимане на душ, измиване на лицето с вода, поливане на тялото с вода, в която е разтворена малко морска сол, са само част от начините, които са известни.

А вие какви други знаци знаете, които подсказват наличието на уроки?

Коментирай