Свободно време

Изберете карта и вижте как да подобрите женската си енергия

Насърчете спонтанността

17.04.2024г. / 17 15ч.
Мария Василева
Изберете карта и вижте как да подобрите женската си енергия

Женската енергия е тази невидима духовна сила, която е свързана с положителни емоционални качества, като съпричастност, търпение, креативност, добри комуникативни умения и високо самочувствие. Ако искате да опознаете себе си още по-добре, изберете карта и вижте на какво да наблегнете, за да увеличите тази мощна енергия. 

Изберете една карта и вижте нейното послание:

Карта номер 1

Експериментирайте с нови практики

Воденето на дневник може да бъде много освобождаващо. „Изхвърлете“ на белия лист всичките си идеи, страхове и луди мисли от ума си и ги напишете. Оставете се да се почувствате „изпразнени“. Медитацията и дишането могат буквално да променят живота ви. Ако тепърва започвате, започнете с малко. Може да са пет или десет минути на ден.

Ако си казвате „Ще медитирам по трийсет минути всеки ден в продължение на три месеца“, вероятно ще издържите няколко дни и след това ще прекъснете. Затова не бързайте да си поставяте определени граници, в които трябва да се впишете. Чувството, че правите нещо за себе си ще се разгърне и ще промени настроението, което имате през деня.

Свързани статии

Карта номер 2

Вслушайте се в интуицията си

Когато се сблъскате със задача, която ви изважда от зоната ви на комфорт, е лесно да се почувствате несигурни. А несигурността може да доведе до страх. Мъдреците обаче предупреждават да не се съмнявате в себе си. Никога не пренебрегвайте интуицията си, когато знаете, че сте опитни в определена област или задача.

Вашата интуиция никога няма да ви насочи в погрешна посока, но ако тялото ви е в състояние на стрес, то може да реагира прекалено силно, което да ви накара да усетите интуицията си по различен начин. Точно както отнема време и усилия, за да се отучите от навиците, така е необходима практика, за да осъзнаете през какво трябва да премине вашата интуиция, за да комуникира с вас.

Свързани статии

Карта номер 3

Дошло е време да се трансформирате

Някои смятат, че женската сила е тиха и подмладяваща. Но женската енергия също е и смела – това е силата на трансформацията. Ако нещата в живота ви вече не работят добре за вас, женската енергия е тази, която се надига, за да предизвика промяна. Това може да бъде драматично! Трябва да се сбогувате със старото, за да приветствате новото. Докато този процес на трансформация понякога може да изглежда неуправляем и плашещ, той е необходим. В крайна сметка ние се променяме през цялото време.

Без мощното движение на женската енергия, едновременно успокояващо и изнервящо, щяхме да останем в застой. А никой не иска това. Ето защо бъдете смели, дръзки и поемете по пътя, който желаете.

Свързани статии

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Милена Дякова ( преди 6 дни )