Свободно време

Късметлийски дни за всяка зодия през май (Видео)

Вижте какво ви очаква през май 

02.05.2024г. / 17 00ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Месец май е един от най-хубавите пролетни периоди, през който се радваме на много празници и почивни дни. Ако точно сега искате да предприемете ново начинание, вижте кой ще е най-подходящият ден за това, според вашата зодия:

Най-щастливият ден от месеца за Овен през май 2024 г.: четвъртък, 23 май 

Луната в Стрелец носи големи награди за предишна работа, тъй като се издига във вашия дом на късмета. Това ще бъде проект, идея или жизнен път, в който сте инвестирали енергията си, надявайки се да постигнете по-голяма финансова свобода и изобилие.

Създайте пространство, за да видите къде са вашите мечти в процес на сбъдване – дори и да изглеждат малко по-различно от очакваното. Само няколко дни след пълнолунието в Стрелец, Юпитер преминава в Близнаци за следващата година, подчертавайки важността на комуникацията.

Използвайте това време, за да помислите върху онова, което искате да продължите да проявявате, за да можете да работите изцяло със силата на думите си.

Свързани статии

Най-щастливият ден от месеца за Телец през май 2024 г.: вторник, 7 май 

Юпитер за първи път влезе във вашия зодиакален знак през 2023 г. Оттогава работите, за да разширите своята перспектива и визия за живота, така че да можете да се чувствате по-сигурни и да поемете нови възможности. Докато Юпитер започва да се движи през последните градуси на Телец, има нов начин за приближаване до успеха, който започва да достига резултати. През това време си позволете да се гордеете с начина, по който сте се развили заедно с новите рискове, които сте успели да поемете.

Прегръщайки енергията и уроците на Юпитер в Телец, Новолунието в Телец ще настъпи във вторник, 7 май, което ще ви позволи да вземете всичко, което сте спечелили, и да стартирате живота си в нова вълнуваща посока. Обърнете внимание на идеите и мечтите, които сте си позволили да реализирате напоследък, тъй като има злато в талантите, които притежавате.

С настъпването на Новолунието е време да започнете нещо ново, независимо дали е страничен бизнес, нова програма за обучение или кариера. Доверете се на вашите идеи и ги гледайте как прерастват в изобилния живот на вашите мечти.

Свързани статии

Най-щастливият ден от месеца за Близнаци през май 2024 г.: събота, 25 май 

Юпитер, планетата, известна с това, че дарява късмет и изобилие, като същевременно разширява живота ви по най-добрите възможни начини, ще премине в Близнаци в събота, 25 май. Юпитер е най-голямата планета в Слънчевата система. Поради това, каквато и област от живота ви да докосне, ще изпитате безкраен растеж по време на тази фаза.

Вашият зодиакален знак, Близнаци, ще ви помогне да живеете все по-добре и по-добре, представлявайки огромно подобрение в това как прекарвате дните си и как гледате на възможностите, които ви заобикалят. Отделете време, за да помислите върху значението на Сатурн в Риби, разкривайки потенциал за кариера точно когато Юпитер преминава в Близнаци.

Водени сте да видите, че това, което искате да проявите в кариерата си, ще стане възможно благодарение на личния растеж, на който се отдавате. Ще има промени по пътя ви, заедно с рискове, които са свързани с по-дълбокото възприемане на вашата автентичност. Не забравяйте, че няма да се сблъскате с нищо, което правите, ако то също не ви води там, където трябва да бъдете.

Свързани статии

Най-щастливият ден от месеца за Рак през май 2024 г.: вторник, 7 май 

Юпитер, най-щастливата планета в зодиака, е в Телец от 2023 г., помагайки за разширяване на общността, която ви заобикаля, и изпълнявайки няколко желания по пътя. През това време вие преминахте през огромен период на трансформация, докато Плутон премина през последните си етапи в Козирог, но с началото на 2024 г. вие се опитвахте да разберете какво искате за себе си и живота си.

Тъй като времето на Юпитер в Телец приключва, е време да се представите отново на света и наистина да оставите миналото зад гърба си. Във вторник, 7 май, само няколко седмици преди Юпитер да премине в Близнаци, ще има щастливо новолуние в Телец, което ще отбележи началото на нова глава в живота ви.

Вместо да се чувствате сякаш винаги сте опората или идеята за другите, ще има шанс да се възползвате от ресурсите, които ви заобикалят, помагайки ви да постигнете по-голямо изобилие – и по-ясен план за бъдещето. Никога не подценявайте хората около вас или факта, че заслужавате другите да се покажат за вас по начина, по който вие сте за тях.

Свързани статии

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 седмици )