Свободно време

Започва Пролетен панаир на книгата София 2024

Официалното откриване ще е на 24 май от 17 часа

23.05.2024г. / 09 50ч.
Аз жената
Започва Пролетен панаир на книгата София 2024

Пролетният панаир на книгата София 2024 започва на 24-ти май и ще продължи до 2-ри юни. В рамките на 10 дни издатели ще представят пред столичани и гостите на града най-новите си заглавия. Традиционно пролетният панаир ще се проведе в парка пред НДК. Организатор на проявата е Асоциация „Българска книга“ (АБК).

Официалното откриване на панаира е на 24-ти май от 17:00 часа в шатрата за културни събития.

Работното време на панаира на книгата е всеки ден от 10:00 до 20:00 часа. Само в последния ден – 2-ри юни, издателите ще бъдат на разположение до 19:00 часа, когато панаирът приключва. Издателите се разполагат в 65 шатри.

Схема на шатрите

Издателство Noble Star Books се разполага в шатра №57, заедно с издателствата „Лемур“ и „Потайниче“.

На щанда на Noble Star Books ще може да откриете най-новото заглавие от поредицата „Шест алени жерава“ – „Сияйно проклятие“, както и всички останали заглавия от портфолиото на издателството. Всички книги ще се предлагат с отстъпки от 15% до 30%.

Актуални промоции

Очакват ви и няколко промоционални пакета от книги, които се предлагат единствено и само за панаира на книгата.

При закупуване на повече от една енциклопедия от поредиците „Чудесата на познанието“ и „Наукознание“ всяка от книгите ще бъде по 15 лв.

Може да се сдобиете с трите книги от поредицата „Шест алени жерава“ – „Шест алени жерава“, „Обещанието на дракона“ и „Сияйно проклятие“, на промоционална цена от 60 лв.

За всички родители, които търсят как да разнообразят традиционния списък с книги за лятно четене, е наличен комплект от две фентъзи книги от поредицата „Шапкарите“. Ако закупите и двете книги, излезли до момента, „Шапкарите“ и „Картографите“, цената на комплекта е 36 лв.

Предстои лятна почивка за всички. А какво по-хубаво от лятно четиво за ваканцията, независимо къде сте избрали да я прекарате. Книгите на Патриша Уилсън разказват за силни жени, готови на всичко, за да защитят семейството, любовта и близките си. Двете книги на автора, излезли до момента, „Лятото на тайните“ и „Островът на избавлението“, могат да бъдат закупени като комплект на цена от 38 лв.

Коментирай