Таро карта за 16 юни

Внесете игривост във връзката

16.06.2024г. / 09 39ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Справедливост.

Нещо във вашия живот се нуждае от внимание! Дошло е време за решения. Трябва да направим избор и то категоричен. Ако сте посочили тази карта е добре да използвате днешния ден и да вземете окончателно решение за нещо, което може би до този момент сте отлагали. Възможно е също да ви се наложи да се съобразите с нечие чуждо решение. Ден за въвеждане на ред в дома, офиса, документите. Днес казвайте само истината. Подходящи са практики за лични граници.

Съвет за деня – Влюбените ни представят избор, дълбок избор на душевно ниво. Трябва ли да се отдалеча от това място? Приемам ли този човек да се връща в живота ми? Избирам ли работата, която винаги съм искала, но нямах увереност да го правя? Този избор е уникален за вас и само вие дълбоко в себе си знаете какво е правилно да направите. Когато сте сигурни в избора си направете крачката, енергията е изключително подходяща за решение и ново начало.

Свързани статии

За работата:

Ще имате възможност да избирате и да решите дали искате да продължите в избраната посока. Слушайте интуицията си.

За влюбените и семейните:

В любовта, ако сте необвързани, тази комбинация може да означава, че вашият човек ще се появи съвсем скоро. За влюбените е „Аха“ момент, в който ще осъзнаят дали искат да продължат отношенията или да се разделят. Сключване на брак. В по-негативно проявление тази карта може да означава и развод. Всичко, което се урежда документално и е свързано с избор и взимане на категорична позиция е възможно да получи своето разрешение на този ден.

Свързани статии

Коментирай