Диалог „За любовта“ ви очаква в сутрешния уикенд блок на Bulgaria ON AIR

Драматургът Яна Борисова е главният вдъхновител в „България сутрин в събота“

20.06.2024г. / 12 56ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Нова доза вдъхновение, позитивни новини и увлекателно съдържание е подготвил сутрешният уикенд блок на Bulgaria ON AIR.

„България сутрин в събота“ и „България сутрин в неделя“ ще очакват своите зрители в 9:30 часа, за да им представят диалог „За любовта“ и дълбините на аурата.

Тази седмица Мария Константинова в рубриката „Вдъхновителите“ ще разговаря с драматурга Яна Борисова. В своите постановки Яна не спира да търси и да показва какво се крие зад думата любов. В събота, 22 юни, зрителите ще научат какво вдъхновява Яна Борисова да пише и как тя самата вдъхновява и помага на младите, тръгнали по нейните стъпки.

В неделя в рубриката „Професионалистите“ Виктор Дремсизов ще поеме на следващото професионално приключение и ще покаже на всички колко добре се справя с машинката за подстригване и с ножиците. Иван Минчев – млад и амбициозен майстор бръснар, ще бъде гуруто на водещия на „България сутрин“, а зрителите ще бъдат журито, което ще оцени неговите умения.

Уикенд изданията на „България сутрин“ съвсем няма да приключат с това, като Мария Константинова и Виктор Дремсизов са планирали още интересни теми и гости в своето чисто ново студио. Не пропускайте да се насладите на уникални снимки, вкусни разговори и вдъхновяващи млади хора – тази събота и неделя точно в 9:30 часа в ефира на Bulgaria ON AIR.

Свързани статии

Свързани статии

Коментирай