Здраве и красота

Секси прически с бретон

За всички дами, които искат да променят визията си

26.02.2014г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Ким Кардашян. Снимка: Reuters

Ким Кардашян. Снимка: Reuters

 

Бретонът е едно добро решение за онези дами, които искат да свалят няколко години от възрастта си или просто имат нужда да променят нещо в прическата си. Има много различни начини, по които може да го носите или да бъде оформен.

Съветваме ви да не експериментирате сами, а да се доверите на коафьор, който да ви посъветва как да бъде оформен бретонът според овала на лицето. Едни от най-красивите жени в шоубизнеса също обичат бретона в прическите. Споделяме няколко красиви идеи.

Наоми има чудесна коса. Дълбоките и плътно оформени бретони са подходящи за гъсти коси, които не са чупливи или къдрави, тъй като при по-влажно време косата по-трудно ще задържи правата си форма.

Парис Хилтън винаги е изпъквала с визията си. Русокосата красавица обича често да сменя прическите си и много обича да добавя аксесоари в косите си като диадеми, ленти в стил „бохо“, фиби и т. н.

Тази красива идея за прическа с бретон е подходяща не само за по-късите коси, но и за дългите. Бретонът е леко изсушен на една страна и закачливо подвит. Фризурата става още по-атрактивна с аксесоара, който Парис е избрала да сложи. Идея не само за парти, но и за коктейл или офис визия.

Свързани статии

Ако харесвате небрежните вълни в косите, но природата ви е дарила с естествено права коса, достатъчно е да навиете няколко по-широки ролки в косите или да минете съвсем леко кичурите коса с маша. Резултатът е красиви естествени вълни и дълбоко формен плътен прав бретон.

Ако сте от дамите, които поддържат по-къса прическа, бретонът може да бъде леко филиран и оформен в страни. Прическата на Дженифър Гудуин е доказателство, че дори и къса коса може да бъде изключително секси. Ако тези идеи са ви харесали, в галерията ни със снимки може да разгледате още предложения за интересни прически с бретон.

Снимки: Reuters

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
mainata ( преди 9 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
mainata ( преди 9 години )