Мода

6 модни находки, които трябва да присъстват в пролетния ви гардероб

Изберете подходящи преходни обувки

19.04.2024г. / 14 00ч.
Мария Василева
Блуза с райе е сред задължителните дрехи. Снимка: iStock.

Блуза с райе е сред задължителните дрехи. Снимка: iStock.

Пролетните слънчеви лъчи ни провокират да бъдем малко по-усмихнати, по-позитивни и ни карат да излезем „на светло“ след дългата зима. Ако мислите, че гардеробът ви има нужда от свежи попълнения, в следващите редове ще ви споделим няколко фешън находки, които ще внесат разнообразие и настроение във вашите аутфити.

Бели дънки

В днешно време можете да носите бели дънки през цялата година, но се оказва, че те са най-актуални през пролетните и летните месеци. Те са свежи и чисти и се съчетават перфектно с ярки цветове, както и с други неутрални цветове. Тази пролет екрю и други нюанси на бялото също са в тенденция. Ако не носите дънки, белите панталони са също толкова добър заместител.

Свързани статии

Стилно дънково яке

Дънковите якета, блейзърите и другите удобни якета са перфектните леки горнища за вашите тениски и блузи през пролетта. Наличието на разнообразие от якета в гардероба ви е от ключово значение, за да имате готови тоалети, когато се подготвяте за деня си. Структурираното дънково яке отдавна е основна част от пролетно-летния гардероб, но тази година ще има повече разновидности на дънкови якета. Овърсайз стиловете са в тенденция, както и много изрязани такива, които си отиват с високи панталони и дънки.

Свързани статии

Преходни обувки 

Когато не е достатъчно топло за отворени сандали, но ви е омръзнало да носите ботуши, мокасините и балетните обувки са чудесна опция за обувки за пролетта. С развитието на стила на панталоните се развиват и обувките, а тази година виждаме такива с остър връх. Ако живеете на място с по-топъл климат и сте готови да започнете да показвате своите сандали, платформените токчета, високите модели и сандалите с каишки са на мода точно сега.

Кецове 

Кецовете продължават да бъдат много актуална тенденция в обувките през този сезон и можете да ги носите с всичко – от рокли до дънки. Популярните стилове обхващат гамата от ретро маратонки до спортни и футболни маратонки до чисто бели кецове. Вярвате или не, дори спортните стилове са на мода в момента, както и масивните дълги чорапи.

Свързани статии

Стилен тренч

Наличието на подходящо връхно облекло за различните събития в живота ви е важна част от това да имате функционален гардероб и да изглеждате стилни и на място. Много подходящо връхно облекло през пролетта е тренчкот или ежедневно яке, което е устойчиво на дъжд. Неутралните тонове винаги са безопасен избор, но също така можете да изберете и всички ярки цветове тази пролет.

Раирана блуза  

Отнасяйте се към тях като към неутрални и ги носете с почти всяко основно облекло – от метална пола тип молив до панталон за офиса. Това са не само типичните пролетни горнища, те са и идеални части за наслояване, идеални за разчупване на класическа риза или поло, или за добавяне на графичен елемент за по-динамичен цялостен външен вид.

Свързани статии

Коментирай